«Υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει

Θα το συνηθίσει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει

Μπορεί να έχει νούμερο ένα συζήτηση η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη με την Instagramer να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει, πως από εδώ και στο εξής θα αλλάξει η ζωή και η πραγματικότητα, στην οποία είχε μάθει να ζει.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Τετάρτης 10/8 οι φίλοι του ζευγαριού είχαν κανονίσει να κάνουν ένα μοναδικό, χωρίς προηγούμενο πάρτι με σκοπό να μάθουν η Τούνη και ο Αλεξάνδρου το φύλο του μωρού, που θα γεννηθεί. Η αλήθεια είναι, πως η εγκυμονούσα συγκλονίστηκε με το που έμαθε, πως θα κάνει γιο και αυτό φάνηκε από την πρώτη ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 11/8 στο instagram.

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της

«Γενέθλια & Gender reveal σε ένα 24ωρο! Πόσες εκπλήξεις να αντέξει κανείς? Έσβησα τόσες ροζ τούρτες χθες και ήμουν τόοοοοοοσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζήσουμε μέσα στο ροζ για πάνταΑΛΛΑΑΑΑΑΑ υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο!! Έρχονται βίντεο και φωτογραφίες από χθες, μόλις συνειδητοποιήσω ότι περιμένω γιο????ΑΝΤΙΟ».

Τούνη - Μωρό

Βίντεο από το party για το φύλο του μωρού Τούνη - Αλεξάνδρου

Την Τετάρτη 10/8 η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε στην θάλασσα τα γενέθλια της μαζί με τους κολλητούς της φίλους. Σβήνοντας 4 τούρτες η instagrammer έγινε 29 ετών. Ωστόσο, το πιο όμορφο δώρο θα έρθει σε περίπου 6 μήνες από τώρα, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μετά λοιπόν το party για τα γενέθλια της, οι φίλες της της ετοίμασαν και party για το φύλο του μωρού που περιμένει. Το ζευγάρι δεν γνώριζε αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι και θέλησαν να το μάθουν μαζί με τους φίλους τους.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω stories στο Instagram Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν αγοράκι και όχι κοριτσάκι όπως πίστευαν πολλοί στο διαδίκτυο.

Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο, επικράτησε χαμός! Το μοντέλο και παρουσιαστής ούρλιαζε από τη χαρά του, ενώ έπαιρνε τους κολλητούς του φίλους να τους το πει. Δεν σταμάτησε να το χαίρεται και να χορεύει, αφού από την αρχή ήθελε αγόρι.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φύλου άνοιξαν και οι πρώτες σαμπάνιες, αλλά και οι βουτιές στη θάλασσα, ενώ η μουσική έπαιζε στη διαπασών.