Μεσσήνη: Κατάφερε και μίλησε μετά την επίθεση με καυστικό υγρό - Σοκάρουν οι δηλώσεις της 49χρονης γυναίκας

Η κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μεσσήνη: Κατάφερε και μίλησε μετά την επίθεση με καυστικό υγρό - Σοκάρουν οι δηλώσεις της 49χρονης γυναίκας

Στη Μεσσήνη συνέβη ένα τραγικό και αποτρόπαιο συμβάν, όμοιο με αυτό, που είχε ζήσει πριν από λίγα χρόνια η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την 49χρονη γυναίκα και μητέρα 4 παιδιών να είναι το θύμα από την περιοχή της Μεσσήνης.

Δράστης είναι ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, ο οποίος παραφύλαγε με σκοπό να ζημιώσει ανεπανόρθωτα την άτυχη. Η ίδια νοσηλεύεται στην προσπάθεια να σώσει την όρασή της, η οποία κινδυνεύει. Την Πέμπτη 11/8 μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Mega ακούσαμε δηλώσεις της, οι οποίες επιβεβαιώνουν όσα αναφέρει η αστυνομία.

Οι δηλώσεις της 49χρονης που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό

«Έχω δώσει κατάθεση. Είναι καταγεγραμμένα στην αστυνομία, στην κατάθεσή μου. Ό,τι δηλώσει η αστυνομία, ό,τι σας έχει πει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και για όλα».

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Παλιοσπύρου για τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Άλλη μία επίθεση με βιτριόλι έγινε γνωστή καθώς 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη κινδύνεψε μετά την τραγική αυτή πράξη του 50χρονου συζύγου της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά μέσα σε ένα λεπτό τη ζωή της.

Τα τραγικά λεπτά, που βίωσε η άτυχη με το που δέχτηκε το καυστικό υγρό περίγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον της και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του alpha την Πέμπτη 11/8 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα σύμβολο, που πέρασε κάτι αντίστοιχο, όμως έχει σταθεί στα πόδια της και δίνει το παράδειγμα.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη. Έχω μάθει είναι δυνατή και εγώ σε ό,τι χρειαστεί εννοείται θα είμαι δίπλα της».