Με μαύρο βαμμένο νύχι και το τσαντάκι βόλτας της κόρης του - Ο Καρβέλας ''έριξε'' το instagram μαζί με τη Σοφία

Εκκεντρικός όπως πάντα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μαύρο βαμμένο νύχι και το τσαντάκι βόλτας της κόρης του - Ο Καρβέλας ''έριξε'' το instagram μαζί με τη Σοφία

Η Σοφία Καρβέλα έχει γυρίσει στην πατρίδα της για να περάσει ένα μαγικό καλοκαίρι στην Ελλάδα αλλά και για να περάσει όμορφες στιγμές με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, τους οποίους δεν βλέπει και τόσο συχνά με την απόσταση που τους χωρίζει.

Η σχεδιάστρια μόδας μετά τις διακοπές, που έκανε με την μητέρα της και τα δύο αγόρια της Σκιάθο, επιστρέφοντας θέλησε να δει και τον μπαμπά της, με τον οποίο έβγαλε μια μοναδική και εντελώς εκκεντρική φωτογραφία. Ο Καρβέλας πόζαρε δίπλα της με μαύρο βαμμένο νύχι, ενώ δε δίστασε να φορέσει ένα μικρό τσαντάκι βόλτας.

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει μαζί με τον Νίκο Καρβέλα

«Ο μπαμπάς έχει γούστο»

Καρβέλας - Κόρη

''Zητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα...''

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα που φροντίζει πολύ το σώμα της. Μάλιστα συχνά μοιράζεται βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, όπου δείχνει στους fans της ασκήσεις, προτρέποντας τους έτσι να ασκηθούν και οι ίδιοι. Αυτή η υπερπροβολή φαίνεται να ενόχλησε κάποιους και έτσι η Καρβέλα ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα, χωρίς ωστόσο να κατανοεί για ποιο λόγο δέχεται τόση κριτική.

Άλλωστε ένα όμορφο κορμί ή ευρύτερα ένα κορμί που σφύζει από υγεία δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται και η Καρβέλα το διαθέτει, Την είδαμε πρόσφατα και σε φωτογραφία με μαγιό, όπου θα διαπιστώσετε πως βρίσκεται στα πιο αδύνατά της. Η γυμναστική έχει αποδώσει καρπούς αφού οι κοιλιακοί της διαγράφονται έντονα, και η φυσική της κατάσταση ως είναι επακόλουθο της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Απάντησε λοιπόν στους επικριτές της:

«Αγαπητοί φίλοι,

Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί;

Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα.

Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός.
Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό.
Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη.

Κ.

Bye», έγραψε.

Η απάντηση της Σοφίας Καρβέλα στους επικριτές της