Μαυρισμένη με κοντό φόρεμα - Η Μιμή Ντενίση χαλαρώνει στο ησυχαστήριο της

Ανάμεσα σε πολλά φυτά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαυρισμένη με κοντό φόρεμα - Η Μιμή Ντενίση χαλαρώνει στο ησυχαστήριο της

Όμορφες και πολύ ήρεμες στιγμές περνάει η Μιμή Ντενίση στο εξοχικό της στον Θεολόγο εκεί, όπου βρίσκεται το ησυχαστήριο της, όπως λέει και εκείνη. Άλλωστε η νέα φωτογραφία, που δημοσίευσε την Πέμπτη 11/8 λίγο πριν τον 15αύγουστο το επιβεβαιώνει.

Η σπουδαία ηθοποιός φαίνεται να είναι στα καλύτερά της, μαυρισμένη και πολύ ανανεωμένη έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο και κοντό φόρεμα, τελείως αέρινο. Μάλιστα κρατούσε μια πολύ κομψή ψάθινη τσάντα, αφού όπως αποκάλυψε ετοιμαζόταν για ψώνια.

Η Μιμή Ντενίση ποζάρει χαλαρή από τον κήπο του εξοχικού της

«Έτοιμη για ψώνια στο χωριό!! Έρχεται της Παναγίας κ γιορτάζουν τρεις σπίτι μας. Όποτε έχουμε πολλές μαγειρικές όπως μας συνήθισε η μαμά μας που γιόρταζε αυτή την μέρα κ έφτιαχνε κ του πουλιού το γάλα!!».

Ντενίση - Εξοχικό

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση, την οποία "έκραξε" ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο σιάστημα πριν, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γενέθλιά της που πλησιάζουν.

Η χαρά που αισθάνεται κανείς σε αυτή τη γιορτή θα είναι λίγο διαφορετική για την ηθοποιό, καθώς η μητέρα της πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και αυτό της έχει στοιχίσει. Μάλιστα, μαζί της δεν θα βρίσκεται κανείς από τα πιο κοντινά της πρόσωπα, διότι θα χρειαστεί να λείψει στο Παρίσι εκείνες τις μέρες.

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι εκείνες τις μέρες στο Παρίσι και δεν θα είναι κανείς μαζί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τα πιο συγκινητικά γενέθλια -που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια. Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχεις τύψεις όταν φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς.

Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι -που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα- όμως αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις».

Και κατέληξε: «Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε».