Σε τιρκουάζ νερά της Αφρικής - Άβαφη και ανανεωμένη η Ευγενία Σαμαρά από το ταξίδι με τον σύντροφό της

Η λέξη που έμαθε στα Σουαχίλι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε τιρκουάζ νερά της Αφρικής - Άβαφη και ανανεωμένη η Ευγενία Σαμαρά από το ταξίδι με τον σύντροφό της

Η Ευγενία Σαμαρά κάνει τις πιο ξεχωριστές διακοπές μαζί με τον σύντροφό της στο πλευρό της κάνοντας πραγματικότητα ένα ταξίδι, που πολλοί θα ζήλευαν. Στη μακρινή Αφρική βρέθηκε η ηθοποιός απολαμβάνοντας την ομορφιά, που κρύβει η Ζανζιβάρη.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, που δημοσιεύει από εκεί είναι πραγματικά ένα και ένα με την ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 11/8 να προκαλεί πανικό. Εκτός από τον αέρα, που αποπνέει από τις εξωτικές θάλασσες της περιοχής την είδαμε επίσης να αποκαλύπτει, πως έμαθε λέξεις στα σουαχίλι.

Το ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά στην Αφρική

«Nakupenda στα Σουαχίλι σημαίνει σ’αγαπώ και ταυτόχρονα είναι ένα μαγικό νησί λευκής αμμουδιάς και έντονου τιρκουάζ γύρω της, που εμφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και χάνεται μετά. Προφανώς μείναμε μέχρι το βούλιαγμα και φωνάζαμε Νακουπέντα ο ένας στον άλλον».

Σαμαρά - Αφρική

Το μυστικό της Ευγενίας Σαμαρά για ένα τέλειο κορμί

Η Ευγενία Σαμαρά σε μια από τις συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει τον τρόπο που έχασε τα 10 κιλά που είχε πάρει όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Η εκδρομή". Η ηθοποιός παρόλο που λατρεύει όπως έχει πει το φαγητό, προσπαθεί να προσέχει την σιλουέτα της, χωρίς ωστόσο να κάνει δίαιτα, όπως και η Τζούλια Νόβα.

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ. Ένας αριθμός δεν μου λέει κάτι. Το καταλαβαίνω από τον καθρέφτη και τα ρούχα μου. Στη σειρά Η Εκδρομή ήμουν δέκα κιλά πάνω. Ανέβηκα στο βουνό και μου άνοιξε η όρεξη, ήμασταν για γυρίσματα στη Νάουσα και έτρωγα συνεχώς έξω. Γυμναζόμουν και πολύ εκείνη την περίοδο και είχε μεταμορφωθεί το σώμα μου.

Ίσως ο μεταβολισμός μου να μπλόκαρε. Δεν έκανα καθόλου δίαιτα, όμως, ούτε αγχώθηκα. Απλά ξεκίνησα να μαγειρεύω ξανά σπιτικό φαγητό και επιστρέφοντας στην Αθήνα περπατούσα πολύ, οπότε τα έχασα», αποκάλυψε.

«Αγαπώ το χορό –μικρή έκανα όλα τα είδη– και τα τελευταία χρόνια πήγαινα εντατικά γυμναστήριο. Επόμενος στόχος είναι να αρχίσω pilates».

Ευγενία Σαμαρά διατροφή απώλεια κιλών