"Ο Γιώργος Παπαδάκης μου είπε..." - Βουρκωμένη η Χατζηγεωργίου στο φινάλε της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί

Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Εκτός από τον Δημήτρη Κοτταρίδη στην ΕΡΤ, και το Καλοκαίρι Μαζί αποχαιρέτησαν το πρωί της Παρασκευής 12/8 στον ΑΝΤ1, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, καθώς πρέπει και εκείνοι να κάνουν διακοπές και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν που έρχεται, δίνοντας την σκυτάλη στον Αντώνη Φουρλής και η Ηρώ Ράντου.

Η συγκίνηση της Χατζηγεωργίου και η αναφορά στον Παπαδάκη

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ωστόσο, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της καθώς ήθελε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, ήταν συγκινητική η στήριξη. Από το 2004 κάνουμε συνδέσεις μαζί και μου είπε “όρμα”» είπε χαρακτηριστικά.

 Το δημόσιο ευχαριστώ της Χατζηγεωργίου στον Γιώργο Παπαδάκη

Στην εκπομπή τους πρόδωσαν το όνομα της συμπαρουσιάστριας του Λιάγκα

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσιάστρια που θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 για τον ΣΚΑΙ.

Το πρωί της Τρίτης 9/8, ωστόσο, η εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" με παρουσιαστές τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πρόδωσε την γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα κι αυτή είναι η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της ίδια και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Σχοινούσα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Αλεξάνδρα Μερακλίδη, είπε κλείνοντας: "Η οποία του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα", επιβεβαιώνοντας έτσι τις ήδη υπάρχουσες φήμες.