Της έσβησε 2 τούρτες στο καμαρίνι - Γενέθλια για την κόρη της Θεοδωρίδου και του Φουστάνου

Η τρυφερή έκπληξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Της έσβησε 2 τούρτες στο καμαρίνι - Γενέθλια για την κόρη της Θεοδωρίδου και του Φουστάνου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να έχει ένα έντονο πρόγραμμα και να τη βλέπουμε να αφιερώνεται στα επαγγελματικά της, όμως ποτέ δεν ξεχνάει τις δύο όμορφες κόρες της, οι οποίες έχουν μεγαλώσει πολύ και τις καμαρώνει.

Μετά τις χαρές, που είδε το σπίτι τους με την μεγάλη και πρωτότοκη κόρη έγινε γνωστό, πως τα ευχάριστα δεν έχουν τελειωμό. Πιο αναλυτικά, με ένα βίντεο, που δημοσίευσε η Νατάσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είδαμε την μοναδική έκπληξη, που ετοίμασε για την δεύτερη κόρη, που έχει φέρει στη ζωή με τον Ανδρέα Φουστάνο, την Ανδριάνα, η οποία έκλεισε τα 22 της.

Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της Χριστιάνας Φουστάνου

«Καλόψυχο μου παιδί χρόνια σου πολλά.. γεμάτα έντονα μαγικά.. σε λατρεύω…».

«Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην τωρινή του σχέση και στην διαφορά ηλικίας τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εξομολογήθηκε τόσο για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο του όσο και τις σχέσεις του.

Ανδρέας Φουστάνος

Συγκεκριμένα, είπε: «Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να το θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις».

Αναφορικά με τις σχέσεις του δήλωσε: «Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρόνων. Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια.

Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα (Θεοδωρίδου), ενημέρωσα τη μητέρα μου μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου».

Τέλος, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε ότι οι κόρες του γνωρίζουν για την προσωπική του ζωή:

«Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε: “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά.

Δεν είμαι παππούς. Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα». Παράλληλα, σε μια πρόσφατη δήλωση του ο Ανδρέας Φουστάνος υποστήριξε την Νατάσα Θεοδωρίδου.