Σε σουίτα στην Κρήτη με ιδιωτική πισίνα - Το πρώτο ταξίδι της εγκυμονούσας Τούνη με τον Αλεξάνδρου

Όνειρο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε σουίτα  στην Κρήτη με ιδιωτική πισίνα - Το πρώτο ταξίδι της εγκυμονούσας Τούνη με τον Αλεξάνδρου

Τα ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται να μην έχουν τελειωμό, αφού μετά την απίστευτη είδηση, πως η αγαπημένη instagramer είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί μάθαμε, πως η επιθυμία του Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι αγόρι θα γίνει πραγματικότητα και ο ίδιος ξετρελάθηκε.

Έτσι λοιπόν, αφού το ζευγάρι έκανε και το ανεπανάληπτο reveal party αποφάσισε να κάνει το πρώτο του ταξίδι. Να τονίσουμε εδώ, πως η Ιωάννα έχει μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη και μέχρι στιγμής δεν έκανε ούτε απλές εξόδους στη Θεσσαλονίκη.

Μιας και τα πράγματα όμως φαίνεται να φτιάχνουν, το πρωί της Παρασκευής 12/8 έφυγαν μαζί με προορισμό την Κρήτη. Μάλιστα, η Τούνη δημοσίευσε βίντεο με το που έφτασαν στο δωμάτιο, το οποίο είχε ιδιωτική πισίνα και απίστευτη άνεση στο εσωτερικό του.

Το πρώτο ταξίδι για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει

Μπορεί να έχει νούμερο ένα συζήτηση η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη με την Instagramer να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει, πως από εδώ και στο εξής θα αλλάξει η ζωή και η πραγματικότητα, στην οποία είχε μάθει να ζει.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Τετάρτης 10/8 οι φίλοι του ζευγαριού είχαν κανονίσει να κάνουν ένα μοναδικό, χωρίς προηγούμενο πάρτι με σκοπό να μάθουν η Τούνη και ο Αλεξάνδρου το φύλο του μωρού, που θα γεννηθεί. Η αλήθεια είναι, πως η εγκυμονούσα συγκλονίστηκε με το που έμαθε, πως θα κάνει γιο και αυτό φάνηκε από την πρώτη ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 11/8 στο instagram.

«Γενέθλια & Gender reveal σε ένα 24ωρο! Πόσες εκπλήξεις να αντέξει κανείς? Έσβησα τόσες ροζ τούρτες χθες και ήμουν τόοοοοοοσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζήσουμε μέσα στο ροζ για πάνταΑΛΛΑΑΑΑΑΑ υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο!! Έρχονται βίντεο και φωτογραφίες από χθες, μόλις συνειδητοποιήσω ότι περιμένω γιο????ΑΝΤΙΟ».

Τούνη - Μωρό