Σε ''πριβέ'' παραλία της Αστυπάλαιας - Η Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε κατάμαυρη λίγο πριν πέσει ο ήλιος

«Από τις αγαπημένες μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε ''πριβέ'' παραλία της Αστυπάλαιας - Η Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε κατάμαυρη λίγο πριν πέσει ο ήλιος

Μετά τις ξέγνοιαστες διακοπές στην Πάρο, αυτή τη φορά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή σειρά είχε η Αστυπάλαια, εκεί όπου βρίσκεται ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Σοφού μαζί φυσικά και με τα τρία τους παιδάκια.

Η παρουσιάστρια είναι μαγεμένη με το νησί, αφού όπως αποκάλυψε είναι η πρώτη φορά, που το επισκέπτεται με τις φωτογραφίες από εκεί να μην έχουν τελειωμό. Η τελευταία μάλιστα, που δημοσίευσε με το μαγιό της σε έρημη παραλία, επιβεβαιώνει αυτό, που έχει πει και άλλες φορές, πως η ομορφιά στις ανοργάνωτες παραλίες δε συγκρίνεται με καμία άλλη και για τον λόγο αυτό διάλεξε ξανά μια τύπου ''πριβέ'' παραλία.

Η νέα φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μαγιό στην Αστυπάλαια

«Στο Στενό λίγο πριν νυχτώσει. Από τις αγαπημένες μου. Καλημέρα και καλό πσκ!».

Τσιμτσιλή - Αστυπάλαια

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας εντελώς άβαφη στο νησί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γνωστό πως βρίσκεται στην Πάρο και διασκεδάζει με την οικογένειά της, αλλά και τους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και η Μαριέττα Χρουσαλά με την οποία τα έλεγαν στα σοκάκια του νησιού, αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος, για τον οποίο, βέβαια, δεν γνώριζε κανείς πως ήταν φίλοι.

Είναι φανερό, επίσης, πως πρόκειται για τον αγαπημένο προορισμό της παρουσιάστριας, καθώς δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα εκεί, με αποτέλεσμα οι αναρτήσεις της από το συγκεκριμένο μέρος να γεμίζουν την αρχική μας στα social media.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποπνέουν μία ηρεμία, καθώς εκείνη προχωράει στα στενά και γνωρίζει τους κατοίκους του νησιού, φορώντας ένα λευκό παντελόνι με κίτρινες λεπτομέρειες, γαλάζια τσάντα και σκουλαρίκια σαν κοράλια, ενώ στα πόδια της φορούσε απλώς...σαγιονάρες. Μάλιστα, δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.

«Μια βόλτα στο γραφικό χωριό Λεύκες με τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, τα ταβερνάκια και τα παραδοσιακά καφενεία με τα παραδοσιακά γλυκά είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια διαφορετική Πάρος. Πιο ήσυχη αλλά εξίσου γραφική και αυθεντική», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - διακοπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πάρος