Δεν μοιάζει πλέον με τη νεαρή που γνωρίσαμε - Πως είναι σήμερα 17 χρόνια μετά η "Ναταλία" της σειράς Νταντά

Μεγάλωσε πολύ και είναι άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν μοιάζει πλέον με τη νεαρή που γνωρίσαμε - Πως είναι σήμερα 17 χρόνια μετά η

Η Νταντά είναι είναι από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές του MEGA που αποτελεί τη προσαρμογή της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς The Nanny. Η σειρά που προβλήθηκε τις σεζόν 2003-2005 παρουσιάζει τη ζωή μιας γυναίκας γύρω στα 30, της Μαίρης Παπαδάκη, που βρίσκεται σε ένα πλούσιο σπίτι ως πλασιέ και καταλήγει να γίνει η νταντά των τριών παιδιών του πλούσιου χήρου και θεατρικού παραγωγού, Άρη Μπακόπουλου, με τον οποίο στο τέλος καταλήγουν ζευγάρι.

Τον ρόλο της Μαίρης ερμηνεύει η Μαρία Λεκάκη, ενώ τον ρόλο του Άρη ο Κώστας Αποστολίδης (δείτε πως είναι σήμερα). Ανάμεσα στους ηθοποιούς είδαμε και την Ιφιγένεια Βογιατζάκη που υποδύθηκε την μεγάλη κόρη του Άρη.

Πως είναι σήμερα η Ναταλία από την σειρά Νταντά;

Σήμερα η ηθοποιός ζει μόνιμα στο Βερολίνο, όπου και ασχολείται μόνιμα με την υποκριτική και τον χορό. Εμφανισιακά έχει αλλάξει πολύ λόγω του περάσματος του χρόνου, ωστόσο, παραμένει γλυκιά όπως και τότε.

Πως είναι σήμερα 17 χρόνια μετά η 'Ναταλία' της σειράς Νταντά

Πως είναι σήμερα η 'Ναταλία' της σειράς Νταντά

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η νταντά κάνει ανάλογη επιτυχία, μιλώντας ελληνικά αυτή τη φορά. Η ήσυχη οικογενειακή ζωή του ‘Αρη Μπακόπουλου ανατρέπεται, όταν αποφασίζει να προσλάβει ως νταντά των παιδιών του την πλασιέ καλλυντικών Μαίρη Παπαδάκη.

Ο Άρης Μπακόπουλος είναι παραγωγός του θεάτρου και της τηλεόρασης και ζει με τα τρία -ορφανά από μητέρα- παιδιά του: τη ντροπαλή έφηβη Ναταλία, τον ατίθασο Φοίβο και την υπερευαίσθητη Εβίτα. Η οικογένεια, όμως, αποκτά κάτι παραπάνω από μια απλή νταντά.

Η Μαίρη τούς προσφέρει τη χαρά που έλειπε από χρόνια. Πολύ γρήγορα γίνεται φίλη με τον Διονύση, τον οικονόμο του σπιτιού, που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει εκεί μέσα. Από τα πρώτα επεισόδια προκύπτει ειδύλλιο μεταξύ της Μαίρης και του ‘Αρη, προς μεγάλη απογοήτευση της Σμαράγδας, συνεργάτιδας του ‘Αρη, που είναι αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί του.