Της λείπει ο Άγιος Δομίνικος - Η ανάρτηση της Παπαδοπούλου με τους πραγματικούς φίλους που έκανε στο Survivor

Τα ονόματα που δεν είδαμε στο story της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Της λείπει ο Άγιος Δομίνικος - Η ανάρτηση της Παπαδοπούλου με τους πραγματικούς φίλους που έκανε στο Survivor

Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά πoυ βρέθηκε στις αμμουδιές και στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, ωστόσο από ότι φαίνεται η πρώην παίκτρια και επιχειρηματίας Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναπολεί τις στιγμές που ζούσε στο νησί της Καραϊβικής και στο Survivor (δείτε εδώ τι επέλεξε να φορέσει στον τελικό)!

Η ανάρτησή της Ευρυδίκης και η αναφορά στους φίλους της

Η πρώην παίκτρια λοιπόν, μπορεί τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά το μυαλό της και η καρδιά της είναι πάντα εκεί μιας και παρακολουθώντας το χθεσινό ηλιοβασίλεμα εκεί που βρισκόταν, αναπόλησε τις στιγμές που έζησε μαζί με τους συμπαίκτες της πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

«Σε όποια παραλία του κόσμου και να πάω τώρα πια, όλα θυμίζουν εσένα… αυτή την ώρα.. ο αποχαιρετισμός της ημέρας, η διαχείριση των νικών – ηττών… Τα πάντα όλα..» έγραψε και έκανε αναφορά τα ονόματα των φίλων που έκανε στο παιχνίδι.

«Τα έβαλα με παιδιά 20 ετών»

Ήταν μια από τις γυναίκες, που συμμετείχαν στο Survivor 5 και η παρουσία της έκανε μεγάλο καλό στο ριάλιτι αφού απέδειξε πολλές φορές, πως ήταν η ήρεμη δύναμη και έδινε συχνά με κάθε τρόπο κουράγιο στην ομάδα της.

Μπορεί να έχει δηλώσει πως δε θα ξαναπήγαινε στο παιχνίδι, όμως την Τρίτη 21/6 αποφάσισε να κάνει ένα post στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με το οποίο έδειξε αγαπημένες της φωτογραφίες και παράλληλα εξέφραζε πολλά από τα συναισθήματα που κάνει όταν σκέφτεται την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

«Ήρθε η ώρα να Υμνήσω το SURVIVOR όπως το έζησα εγώ! Χτύπησα, Πάλεψα , Συγχάρηκα με τους αγαπημένους μου, Αγαπήθηκα έδωσα όμως κ πολύ αγάπη σε αυτούς . Τα έβαλα με παιδιά 20 ετών & Άλλοτε φούσκωσα κ «κλάταρα» κ άλλοτε έκανα το απίθανο ! Νικήσα(με) !!! Μα ποτέ ποτέ δεν τα παράτησα .

Αυτό θέλω σήμερα να σας πω με αυτό το POST. Να μην τα παρατάτε ποτέ ,να παλεύεται με νύχια κ με δόντια … Αρκεί να το θέλει κάθε κύτταρο σας … κ τότε … γίνεται !!! Ευχαριστώ τον θεό για αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω 4 μήνες μακριά από την οικογένεια μου κ την αληθινή ζωή.

Με έκανε να ανακαλύψω ποσό δυνατή είμαι. Σας ευχαριστώ κ έναν έναν όλους εσάς που με βάλατε στα σπίτια σας που με νιώσατε κ με αγαπήσατε».

Ευρυδίκη  -  στίβος

Ευρυδίκη  - αναμνήσεις

Ευρυδίκη - survivor