Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Εγκεφαλικά νεκρή γνωστή ηθοποιός - Θα αποσυνδέσουν τη μηχανική υποστήριξη

Η ανακοίνωση των οικείων της

Εγκεφαλικά νεκρή γνωστή ηθοποιός - Θα αποσυνδέσουν τη μηχανική υποστήριξη
News 12.08.2022 14:26
Από Ελένη Μήτση

Άλλο ένα χτύπημα φαίνεται να έρχεται για την Έλεν Ντε Τζένερις και αυτή τη φορά είναι πολύ πιο σοβαρό μιας και η πρώην σύντροφός της Αν Χεκ νοσηλεύεται σοβαρά μετά από τροχαίο ατύχημα, που είχε με το αυτοκίνητό της με εκείνη να είναι η οδηγός.

Πιο αναλυτικά, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν, πως την Παρασκευή 12/8 οι οικείοι της αποφάσισαν να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη, αφού οι γιατροί τους ενημέρωσαν, πως είναι εγκεφαλικά πλέον νεκρή.

Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Αν Χεκ

Αν Χεκ - Νεκρή

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα.

Δεν αναμένεται να επιβιώσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικείων της. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η Κωνσταντίνα Τσολακίδου - Βαρύ πένθος για τον δημοσιογραφικό κλάδο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε ο σπουδαίος παραγωγός Γιώργος Μακράκης

Share