Ασημίνα Ιγγλέζου: Η πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε εγκεφαλικά με το κορμί της στην παραλία

''Βροχή'' τα σχόλια στο Instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ασημίνα Ιγγλέζου: Η πρώην παίκτρια του Survivor προκάλεσε εγκεφαλικά με το κορμί της στην παραλία

Την Ασημίνα Ιγγλέζου την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και τη θυμόμαστε τόσο για τις αθλητικές της ικανότητες όσο και για το απίθανο κορμί της. Παρά το γεγονός ότι πήγαινε πολύ καλά στα αγωνίσματα, αποχώρησε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι, ωστόσο και έξω η εντυπωσιακή αθλήτρια συνεχίζει να προκαλεί κύματα θαυμασμού με το κορμί της. Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε με την πίσω όψη της δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό στους followers που παραληρούσαν με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η γυμνάστρια αποχώρησε πολύ απότομα από το παιχνίδι επιβίωσης και με αιχμές και μάλιστα έκανε σε όλους εντύπωση ότι στο συμβούλιο αποχώρησης δεν αποχαιρέτησε κανέναν συμπαίκτη της γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Φυσικά κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα και μετά το ανθρωποκυνηγητό με τους δημοσιογράφους έδωσε στεγνά την παραγωγή και αποκάλυψε που οφειλόταν η συμπεριφορά της.

Οι καυτές φωτογραφίες της Ασημίνας Ιγγλέζου από την παραλία

«Κρεμμύδι. Το ξεφλουδίζεις και κλαις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκαλύπτει την πίσω όψη της

Η Ασημίνα Ιγγλέζου σε καυτή πόζα στην παραλία

Απασφάλισε για τις ''προκλητικές'' της αναρτήσεις στο instagram

Η Ασημίνα Ιγγλέζου καλεσμένη στην εκπομπή Love It, απάντησε στα αρνητικά μηνύματα που έχει δεχθεί για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media.

Η ξανθιά καλλονή που είναι 41 ετών, μητέρα 2 κοριτσιών και πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο, έχει ένα απίστευτο κορμί και δεν διστάζει να μοιραστεί "καυτές" φωτογραφίες της.

Μετά την συμμετοχή της λοιπόν στο Survivor 4, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχει κάνει, κατά καιρούς, στο Instagram.

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου:

«Είμαι πάρα πολύ προσεχτική στην ουσία των πραγμάτων. Πάντα προσέχω και σε αυτά που έχω διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου, θέλω να έχουν την ηθική την πραγματική και όχι την υποκειμενική και τη ρατσιστική. Και την πατριαρχική που η κοινωνία μας ακόμη κρατάει.

Δε δίνω σημασία γιατί στη ζωή μου προσπαθώ να αποτινάξω, όσο μπορώ, το “φαίνεσθαι” και πράγματα που η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται. Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, είμαι πάρα πολύ προσεχτική και δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε σήμερα και να κατηγορήσει. Η αλήθεια και οι πράξεις μας φαίνονται. Και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αυτό μετράει» ήταν η απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου.