Το ζηλεύουν πολλοί στις Σποράδες - Με πισίνα και μαγική θέα το εξοχικό του Τσουρού στη Σκιάθο

Είναι το ησυχαστήριο του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ζηλεύουν πολλοί στις Σποράδες - Με πισίνα και μαγική θέα το εξοχικό του Τσουρού στη Σκιάθο

Ο Κώστας Τσουρός μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα, έχοντας καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό όνομα στον χώρο του με τις παρουσιάστριες να ''σφάζονται'' στην ποδιά του, όμως όταν βρίσκει την ευκαιρία θα φύγει από την πόλη, πηγαίνοντας στον Νο1 προορισμό για εκείνον.

Ο λόγος για τη Σκιάθο, που είναι ο τόπος καταγωγής του δημοσιογράφου και από μικρός μέχρι και σήμερα έχει περάσει παιδικά, εφηβικά και από ότι φαίνεται τα χρόνια της ενηλικίωσης του. Οι διακοπές του ομορφαίνουν λοιπόν, τόσο από την μαγεία, που προσφέρει το νησί αλλά και από τη διαμονή στο πολυτελές εξοχικό του με πισίνα και θέα, που κόβει την ανάσα.

Το υπέροχο εξοχικό του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Κώστας Τσουρός σπίτι Σκιάθος

«Του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια»

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 στο Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του ως σχολιαστής αλλά και για ποια δήλωση του έχει μετανιώσει. Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και πολύ συχνά κάνει αιχμηρές δηλώσεις, όπως αυτή για τον Παντελή Καναράκη.

Επιμένει και δεν αλλάζει γνώμη για όσα λέει εκτός μόνο από μια περίπτωση που αποκάλυψε και αυτή είναι ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα έχει φροντίσει να ζητήσει συγγνώμη από τον τραγουδιστή για κάποιες δηλώσεις που τελικά ήταν υπερβολικές, όταν τον βρήκε σε κάποια παρασκήνια σε εκπομπή της Μενεγάκη.

«Γενικά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που μας επέλεξαν να κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι ότι εγώ δεν κρίνω ανθρώπους αλλά τις πράξεις τους».

«Με παίρνουν συχνά τηλέφωνα, δεν θεωρώ ότι έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ίσως ήμουν υπερβολικός. Ο μόνος που έκρινα για κάποιους λόγους πιο αυστηρά ήταν ο Αντώνης Ρέμος και του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια. Στον μόνο που δεν είπα αυτά που ήθελα να πω και τα είχα μεγαλοποιήσει για κάποιους λόγους, ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο κάποια χρόνια μετά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που είχα πάει καλεσμένος, του είχα ζητήσει συγγνώμη»