Άφησε λίγα πάνω της και βούτηξε σε πισίνα - Η νέα topless εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη

Μόνο με το λευκό κάτω μέρος του μαγιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφησε λίγα πάνω της και βούτηξε σε πισίνα -  Η νέα topless εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έκανε μια άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση στο instagram την Παρασκευή 12/8 ποζάροντας χαλαρή σε πισίνα με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Και όταν λέμε λιγότερα, εννοούμε πως έκανε topless επιλέγοντας ένα λευκό κάτω μέρος του μαγιό της και στην πλάτη της είχε ρίξει τα πλούσια μαύρα μαλλιά της.

Η τραγουδίστρια είναι ομολογουμένως στα καλύτερα της και αυτό δεν φάνηκε μόνο από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, αλλά και από την πολύ πρόσφατη εμφάνιση που έκανε με το μαύρο της μπικίνι. Μάλιστα κάνοντας το post αυτό θέλησε να περάσει ένα θετικό μήνυμα πατροτρύνοντας, όσοι την ακολουθούν να είναι ο αυτός τους και πάντα κοντά σε αισιόδοξα άτομα.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη κολύμπησε topless σε πισίνα

«Απομακρύνετε τους εαυτούς σας από την αρνητικότητα..».

Μαλλιοτάκη Πόπη - Τοπλες

Πρόσφατα υπήρχε έντονη φημολογία πως είναι ζευγάρι με τον Βαλάντη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day είχε μιλήσει πριν κάποιους μήνες ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη.

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη γιατί χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν γνωριζόμασταν.

Βέβαια, έπειτα από εκείνες τις μέρες, ετοιμάζουμε κάτι επαγγελματικό».

Ξέσπασε ο Βαλάντης για την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα τραγούδι μου, από τη Βαρκελώνη κι εγώ το κοινοποίησα. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της δημοσίευσης «Η νέα σχέση της σόουμπιζ. Έκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά», είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο Βαλάντης.