''Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η...'' - Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Σπαλιάρας στη νέα του συνέντευξη

Απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση της δημοσιογράφου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η...'' - Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Σπαλιάρας στη νέα του συνέντευξη

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και για την μεγάλη λατρεία της ζωής του, τη γάτα που έχει ως κατοικίδιο που του έχει αλλάξει προς το καλό όλη του την καθημερινότητα. Ο ηθοποιός απάντησε με μεγάλη δόση χιούμορ στη δημοσιογράφο που του έκανε μια πιο προσωπική ερώτηση αναφερόμενη στις σχέσεις του.

Ο ηθοποιός -μοντέλο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις δηλώσεις του περί της προσωπικής του ζωής, έχοντας αποκαλύψει μάλιστα πως σε όλη του τη ζωή έχει κοιμηθεί με πάνω από 4.000 γυναίκες προκαλώντας προφανώς ποικίλες αντιδράσεις. Ο ίδιος πάντως σε πιο πρόσφατη συνέντευξή του επιχείρησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και τις όσες παρερμηνείες μπορεί να δημιουργήθηκαν.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τη γάτα του

-Αν ήσουν ζώο ποιο πιστεύεις ότι θα ήσουν;

«Θα μου άρεσε να ήμουν αετός ή λιοντάρι. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι άλλο».

-Μήπως η γάτα σου είναι η γυναίκα της ζωής σου και το ράφι το νέο σου σπίτι;

«Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου (γελάει), πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο και πραγματικά νομίζω ότι η γάτα είναι το σπίτι μου. Δηλαδή όταν μπαίνω σπίτι, η γάτα είναι το σπίτι, δεν είναι ούτε τα έπιπλα, ούτε τίποτα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να μπαίνεις στο σπίτι σου κι αυτό το μικρό πλασματάκι να γυρίζει και να κάνει τούμπες από τη χαρά της που σε βλέπει. Τώρα όσον αφορά το ράφι ελπίζω να αποφύγω αυτό το κλισέ».

«Μου αρέσουν οι λίγο τρελές γυναίκες» είχε αποκαλύψει

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 12/6, και μετά τις δηλώσεις του για τον ρατσισμό που δέχονται οι όμορφοι άνθρωποι, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, για την προσωπική του ζωή, αλλά και την καριέρα του γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα νέο σόου που έχει σχέση με τον αθλητισμό και είναι κάτι που θα τον ενδιέφερε πολύ. Μάλιστα, όσον αφορά τα ριάλιτι εξήγησε ότι δεν είναι κάτι που θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί σχετικά με την παρουσίαση, εκτός εάν η αμοιβή ήταν πολύ καλή. Για τα προσωπικά του δεν αποκάλυψε πολλά, αλλά άφησε υπονοούμενα για την ύπαρξη κάποιας σχέσης.

«Συζητάω για ένα αθλητικό παιχνίδι στην τηλεόραση. Δεν έχω υπογράψει ακόμα αλλά είμαι πολύ θετικός», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στην τηλεόραση δεν μπορώ να δω ερωτικά ριάλιτι. Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι. Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω τέτοιο πρότζεκτ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ γιατί και το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου και να σκεφτώ την οικογένεια σε 2 – 3 περιπτώσεις. Μου αρέσουν οι αυθόρμητες γυναίκες, οι ανεξάρτητες και λίγο τρελές θα έλεγα. Αυτήν την στιγμή μπορεί να είμαι σε μια σχέση μπορεί και όχι, δεν βγάζω τις σχέσεις μου προς τα έξω».