Μαντώ Γαστεράτου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και αποκάλυψε πως πήγε η πρώτη συνάντηση γιου και κόρης

Τσάμπα ανησυχούσε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και αποκάλυψε πως πήγε η πρώτη συνάντηση γιου και κόρης

Όπως είδαμε πριν από λίγες ώρες η Μαντώ Γαστεράτου ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την νεογέννητη μπέμπα της. Κατά την επιστροφή, ένα ήταν το άγχος της το πως θα δεχθεί ο γιος της την εμφάνιση του νέου μέλους της οικογένειας στο σπίτι τους. Όπως φαίνεται βέβαια από το story που ανέβασε η ραδιοφωνική παραγωγός όλα φαίνεται να κύλησαν καλώς με τον πιτσιρικά.

Η Γαστεράτου υπενθυμίζεται πως γέννησε μόλις πριν από τέσσερις μέρες και το προφίλ της στο instagram γέμισε από ευχές καλών φίλων και συνεργατών. Δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και αυτές από τις μέλλουσες μανούλες Τούνη και Συνατσάκη, που ειδικά στην πρώτη είχε συμπαρασταθεί ιντερνετικά όταν εξέφρασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την εγκυμοσύνη της.

Η πρώτη συνάντηση των δυο παιδιών της Γαστεράτου

Έγραψε λοιπόν η παρουσιάστρια στη νέα της ανάρτηση στο instagram:

«Το σπίτι μας έχει γεμίσει χαρά και ευλογία! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να ζει ευτυχισμένες στιγμές και να έχει υγεία».

Ο πιτσιρικάς πάντως φαίνεται να έχει δεχτεί την παρουσία της μπέμπας ή να μην την έχει πάρει καν χαμπάρι, αφού παίζει αμέριμνος.

Ο γιος της Γαστεράτου φαίνεται να αποδέχτηκε την παρουσία της μπέμπας

Αυτή θα είναι η νονά της μπέμπας

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις του διαδικτυακού της κοινού στο Instagram, σε λίγες ερωτήσεις, και μία από αυτές ήταν το πώς σκοπεύει να ονομάσει την κόρη της. Έτσι λοιπόν αποκάλυψε και τη χρονιά.

«Ποιο θα είναι το όνομα της μικρούλας;», ήταν η ερώτηση με την παρουσιάστρια να απαντά: «Θα σας πω σε λίγες μέρες. Το λατρεύω αυτό το όνομα. Μόνο η κουμπάρα μου το ξέρει», απάντησε, κάνοντας επισήμανση το όνομα της παρουσιάστριας.

Διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια η νονά της κόρης της Γαστεράτου