Στη Ρόδο με φουσκωμένη κοιλίτσα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το ταξίδι λίγους μήνες πριν γίνει μαμά

Στον τόπο καταγωγής της για τον Δεκαπενταύγουστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη Ρόδο με φουσκωμένη κοιλίτσα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το ταξίδι λίγους μήνες πριν γίνει μαμά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όπως πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό του ρεπορτάζ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτόν τον λόγο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ανακοινώσει επίσημα μέχρι στιγμής την εγκυμοσύνη της.

Βέβαια λίγες μέρες πριν το περιοδικό YOU εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας (δείτε την εδώ με το ολόσωμο μαγιό της).

Στη Ρόδο λίγο πριν γίνει μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram, η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, την πανέμορφη Ρόδο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι του νησιού την έχουν δει και αποκαλύπτουν πως η κοιλίτσα της είναι πολύ φουσκωμένη και πλέον δύσκολα κρύβεται.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη

Άφησε την εγκυμοσύνη της να φανεί

Είναι έγκυος εδώ και 5 μήνες πάνω κάτω, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr, κι όμως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση επ' αυτού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της γίνονταν με φαρδιά φορέματα και μπλούζες έτσι ώστε να καλύπτεται η φουσκωμένη κοιλίτσα αλλά... το βράδυ της Πέμπτης 4/8 κάτι άλλαξε. Η Κωνσταντίνα για πρώτη φορά ήταν σαν να "φώναξε" πως είναι έγκυος αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα πλέγμα φωτογραφιών στο οποίο φορούσε ένα τζιν σορτσάκι κι ένα πολύ κολλητό μπλε μπλουζάκι που άφηνε ολοκάθαρα την κοιλίτσα της να φανεί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη