«Μεγαλώνει κάθε μέρα» - Με μαύρο ασύμμετρο μαγιό η Ιωάννα Τούνη ποζάρει και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μεγαλώνει κάθε μέρα» - Με μαύρο ασύμμετρο μαγιό η Ιωάννα Τούνη ποζάρει και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer Ιωάννα Τούνη βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τον πάρτι που της ετοίμασαν τα αγαπημένα της άτομα, περιμένει τον γιο της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές, και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας δείχνουν τις ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν μακριά από τα άγχη και τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Το βίντεο με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

«Νομίζω δεν θα συνηθίσω ποτέ αυτή την κοιλίτσα. Μεγαλώνει κάθε μέρα ή εμένα μου φαίνεται έτσι; Ντάξει, αλλά είναι cute», ήταν το σχόλιο της μπροστά στον καθρέφτη, μιας και πλέον η Ιωάννα δείχνει πόσο έχει αλλάξει το σώμα της μέρα με την μέρα από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, καθώς πλέον φαίνεται η κοιλίτσα της εμφανώς και δεν μπορεί να κρατηθεί από την χαρά της, τόσο εκείνη τόσο και ο μέλλοντας μπαμπάς.

«Περιμένω πως και πως...»

Σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς με την είδηση της εγκυμοσύνης αλλά και της ανακοίνωσης του φύλου του μωρού να πέφτουν σε βόμβα στα μέσα.

Το ζευγάρι έκανε ένα reveal perty την Τετάρτη 10/8 και έτσι έμαθαν εκείνοι αλλά και όλος ο κόσμος, πως ένα αγοράκι, ο μικρός Αλεξάνδρου θα τρέχει πολύ σύντομα ανάμεσα τους. Όπως φάνηκε και από τα βίντεο, που κυκλοφόρησαν ο Δημήτρης ήθελε πολύ να είναι αγόρι και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη ανάρτηση του στο instagram το βράδυ της Πέμπτης 11/8.

«Περιμένω πως και πως τον μικρό Αλεξάνδρου για camping και βουνά».

Αλεξάνδρου - Μπαμπάς