«Αγάπη της νιότης μου...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Θάνο Καλλίρη

Με αφορμή τα γενέθλιά του πρώην συζύγου της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αγάπη της νιότης μου...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Θάνο Καλλίρη

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ωστόσο πάντοτε ο ένας μιλά για τον άλλο με λόγια αγάπης και σεβασμό, έχουν άριστες σχέσεις και κρατούν επαφές, αλλά και πολλές φορές αυτοσαρκάζονται με τις αναμνήσεις από την σχέση που είχαν και το γάμο τους.

Ο λόγος για την Ναταλία Γερμανού η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,θέλησε να στείλει τις ευχές της στον Θάνο Καλλίρη με αφορμή τα γενέθλιά του.

Η τρυφερή ανάρτηση της Γερμανού για τον Καλλίρη

Ο Θάνος Καλλίρης έχει σήμερα τα γενέθλιά του, και η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να μην είναι από τους πρώτους ανθρώπους που του ευχήθηκαν δημόσια, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. «Χρόνια πολλά είδωλο της pop, αγάπη της νιότης μου», έγραψε στο story της.

 Η τρυφερή ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Θάνο Καλλίρη

«Η Ναταλία Γερμανού ήταν καταπιεστική...»

Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Θάνος Καλλίρης, το πρωί της Τετάρτης 2/3. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή της μεγάλης δημοσιότητάς του, για τις θαυμάστριές του, για την ''κατάθλιψη'' την οποία βίωσε στην καραντίνα, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, οι οποίοι ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης και πρόσθεσε:

«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40».

Για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

«Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας. Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ», πρόσθεσε ο τραγουδιστής, ενώ για την οικογένειά του δήλωσε: «Είμαι μπαμπάς περισσότερο με τα παιδιά μου, παρά φίλος».