Αγκαλιά με τον μικρό κολυμβητή της - Έτσι περνά ξέγνοιαστα τις διακοπές της η Ιωάννα Μαλέσκου

Χαμογελαστή και κεφάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγκαλιά με τον μικρό κολυμβητή της - Έτσι περνά ξέγνοιαστα τις διακοπές της η Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά το τέλος της εκπομπής της και τα λόγια όλο νόημα, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, άφησε την Αθήνα και έφυγε για να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες, μετά την δύσκολη και απαιτητική χρονιά που πέρασε, αφήνοντας τον εαυτό της ελεύθερο και ανεβάζοντας στιγμιότυπα που δείχνει την αληθινή της ομορφιά πίσω από το μακιγιάζ και τις ετοιμασίες που έπρεπε να κάνει για χάρη της εκπομπής.

Το τρυφερό βίντεο της Μαλέσκου με το σκυλάκι της

Τα παιχνίδια στη θάλασσα με το σκυλάκι της από ότι φαίνεται είναι αυτό που χρειάζεται για να περνά καλά, μιας και η τελευταία ανάρτηση στο Instagram, αποθανατίζει τις γεμάτες γέλιο στιγμές της μαζί με τον τετράποδο φίλο της, που αρχικά τον κρατά αγκαλιά και στη συνέχεια τον αφήνει να κολυμπήσει!

«Ο μικρός μου Κο-κολυμβητής, γιατί και το κολύμπι και το Καλοκαίρι, από «Κ» ξεκινούν» έγραψε χαρακτηριστικά με χιούμορ.

Με λευκά μπλουζάκια και τζιν - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου με το Δανιά στο θέατρο

Έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό πως η Ιωάννα Μαλέσκου διατηρεί σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνο Δανιά. Οι δυο τους είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις ή αναρτήσεις στα social media. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν πληθύνει οι κοινές τους βόλτες και ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει τόσο στη θάλασσα όσο και στο Θέατρο Άλσος, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν παράσταση.

Φαίνεται να έχει αφήσει για λίγο πίσω τα επαγγελματικά της, αφού απολαμβάνει τις διακοπές της μετά από μια πολύ απαιτητική χρονιά που δυστυχώς δεν κατέληξε σε ανανέωση της συνεργασία της με τοn ΣΚΑΙ, αφού η εκπομπή «Love it», έληξε οριστικά και η ίδια δεν ανανέωσε προς το παρόν. Πολλά είναι τα σενάρια για το μέλλον της ωστόσο ακόμα δεν φαίνεται να είναι σίγουρη καμία εκδοχή.

Εμφανίστηκαν και οι δυο με απλό ντύσιμο, λευκά μπλουζάκια και τζιν, ενώ η παρουσιάστρια ήταν ελάχιστα βαμμένη.

Μαλέσκου και Δανιάς κατά τη διάρκεια της παράστασης

Μαλέσκου και Δανιάς με απλό ντύσιμο στο Θέατρο