«Είναι τόσα πολλά...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Το δημόσιο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι τόσα πολλά...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο μιας και πλέον έχει τα πάντα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία πλέον έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της έχοντας πλέον και τα δύο της παιδάκια μαζί της, και δεν χορταίνει να τα κοιτάει μαζί.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, "βομβαρδίζεται" ακόμη από ευχές για τον ερχομό της κόρης της, ενώ μέσα από μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες αλλά να δώσει και ένα δικό της μήνυμα.

Τα γλυκά λόγια της Μαντώς Γαστεράτου

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Η εξομολόγηση της λίγες μέρες μετά τη γέννα

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, με πλήθος κόσμου να στέλνει ευχές, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισαν εκείνες της Μαίρης Συνατσάκη, αλλά και της Ιωάννας Τούνη που συμπάσχουν.

Αφού βρήκε λίγο χρόνο και μπόρεσε να ανακτήσει λίγες δυνάμεις, η νεαρή μανούλα μίλησε στο κοινό της στο Instagram για όλη την εμπειρία, πως είναι τα πρώτα 24ωρα με την μικρή της κόρη, αλλά και πως αισθάνεται μετά τον τοκετό, ώστε να γνωρίζουν και άλλες μέλλουσες μαμάδες τι τους περιμένει.

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά.

Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή.

Έχω άπειρη βοήθεια όμως εδώ από τη γιατρό μου και τη μαία μου και φυσικά όλα τα κορίτσια στο μαιευτήριο, που δεν ξέρω πώς να τα ευχαριστήσω. Γενικά είμαι άνθρωπος που φοβάται και αποφεύγει πολύ τον σωματικό πόνο, παρόλο που το έχω ξαναζήσει στον Γιωργάκη μου.

Τώρα στη μικρή για κάποιον λίγο ανησυχούσα πιο πολύ. Ίσως γιατί ήξερα τι με περιμένει. Όμως ο σεβασμός, η φροντίδα, η τρυφερότητα που λαμβάνω από όλους, με κάνει να νιώθω 100 φορές πιο δυνατή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαντώ Γαστεράτου