Μία εικόνα χίλιες λέξεις - Η πρώτη αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη σε όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Με αφορμή την απάντηση της συντρόφου του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μία εικόνα χίλιες λέξεις - Η πρώτη αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη σε όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Λίγο μόλις καιρό πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης περνούν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους, ωστόσο μία συνέντευξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στάθηκε αφορμή να πυροδοτήσει την έκρηξη της παρουσιάστριας μέσα από βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram για όσα υποστήριξε στις δηλώσεις του ο κομμωτής, και πρώην συμπαίκτης του αγαπημένου της στο Survivor.

Η πρώτη αντίδραση του Σοϊλέδη στην κόντρα τους

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, έχοντας μιλήσει εκτενώς για το άτομο του Εμμανουήλ, και έχοντας προσπαθήσει να καταλάβει και μέσα στο παιχνίδι την συμπεριφορά του και τον τρόπο σκέψης του, ενώ άλλες τόσες φορές όπως υποστηρίζει του είχε επισημάνει πως αυτά που λέει δεν είναι στα πλαίσια πλάκας, αντέδρασε με τον δικό του τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θέλησε να εκφραστεί με λόγια αλλά με με δύο emoji που αφορούσαν φιγούρες που κάνουν εμετό και τους έρχεται δυσφορία, παίρνοντας σαφή θέση στο σκηνικό και μην θέλοντας να δώσει συνέχεια.

Η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη σε όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Αυτό το αμόρφωτο κακομαθημένο κοριτσάκι...»

Η Μαρία Αντωνά, λοιπόν όπως σας είπαμε ήδη, μετά από τις δηλώσεις του make up artist, σχετικά με «στρατηγική» της όσο ο Άρης Σοϊλέδης βρισκόταν στο Survivor, απασφάλισε και έδωσε την δική της απάντηση στα λεγόμενά του, για να έρθει λίγη ώρα μετά ο Εμμανουήλ και να ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά κάνοντας κάποιες αιχμηρές δηλώσεις για την παρουσιάστρια μέσα από τον δικό του λογαριασμό.

«Και με τη δική μου τη σειρά, θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο κακομαθημένο – θρασύτατο κοριτσάκι, πως αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της, δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από την δημοσιότητά μου. Δουλεύω 20 χρόνια μέσα στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά και συνέχισε

Είμαι επαγγελματίας και δεν την βλέπω καν. Επίσης όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τον συγκεκριμένο σύντροφο, αρχίζει να απειλεί τους πάντες».