Παραδοσιακό με πίνακες και ανάγλυφες καρέκλες - Το σπίτι που φωλιάζει ο έρωτας της Μάλφα και του Σκιαδαρέση

Φωτογραφία από εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παραδοσιακό με πίνακες και ανάγλυφες καρέκλες - Το σπίτι που φωλιάζει ο έρωτας της Μάλφα και του Σκιαδαρέση

Η Μπέσσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, που προτιμούν να απασχολούν περισσότερο με τα επαγγελματικά τους και λιγότερο με τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους.

Η οικογένεια τους με τα 3 τους παιδιά ζει στην Αθήνα σε ένα όμορφο και παραδοσιακό θα λέγαμε σπίτι με πίνακες στους τοίχους και ξύλινα στοιχεία. Από μια οικογενειακή φωτογραφία, που έχει δημοσιεύσει η ίδια η ηθοποιός στο instagram βλέπουμε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες της, αλλά και το πόσο ζεστό κρατούν το σπιτικό τους, όλοι μαζί.

Το σπίτι της Μπέσσυ Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Μπέσυ Μάλφα - Σπίτι

Έτσι γνωρίστηκε η Μπέσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Αν και εδώ και καιρό απέχει από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, τελικά σήμερα 18/4 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο λόγος για την Μπέσσυ Μάλφα, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει και για τα πιο προσωπικά της ζητήματα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τονίζοντας όλα τα στοιχεία του που τον κάνουν πιο ελκυστικό στα μάτια της και την γοητεύουν. Φυσικά και δεν είναι πρώτη φορά που ηθοποιός μιλά με τα καλύτερα για τον σύζυγό της, καθώς συχνά δείχνει δημόσια πόσο τον θαυμάζει. (Δείτε την εξομολόγησή της εδώ)

«Παίζαμε μαζί σε μία σειρά της Ερτ, γνωριστήκαμε κάναμε παρέα, μιλούσαμε πολύ ωραία για το θέατρο και σιγά σιγά ερωτευτήκαμε. Στον Γεράσιμο μου άρεσε η απόσταση που κρατάει από τους ανθρώπους, το οποίο το θαυμάζω και προσπαθώ και εγώ να το πετύχω. Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του Γεράσιμου. Είναι ήρεμος, ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, τον λάτρευα, πολύ γοητευτικός για εμένα και πολύ σέξι», δήλωσε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

«Επικοινωνήσαμε αμέσως. Ήταν ωραίος ο τρόπος που προσέγγισε ο ένας τον άλλο. Υπήρχε ευγένεια και σεβασμός», είπε ολοκληρώνοντας η Μπέσσυ Μάλφα.