Κανονικό αρχοντικό το πατρικό του Τανιμανίδη στη Θεσσαλονίκη - Με τεράστιο κήπο και μαρμάρινα σκαλιά

Επιβλητικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κανονικό αρχοντικό το πατρικό του Τανιμανίδη στη Θεσσαλονίκη - Με τεράστιο κήπο και μαρμάρινα σκαλιά

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα έχοντας φέρει στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους, με τις οποίες ζουν όλοι μαζί στην Αθήνα.

Ο επιχειρηματίας είναι γνωστό, πως είναι παιδί της Βόρειας Ελλάδας, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη καθώς έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει γνωστός, να κατέβει στην Αθήνα και σήμερα να έχει χαράξει την καριέρα, που όλοι γνωρίζουμε.

Σε κάθε περίπτωση δεν ξεχνάει την γενέτειρά του, αφού εκεί έχει μέλη της οικογένειας του αλλά και το εντυπωσιακό πατρικό του, με έναν κήπο που κόβει την ανάσα.

Το πατρικό σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη στη Θεσσαλονίκη

Σάκης - Θεσσαλονίκη
Χριστίνα - Θεσσαλονίκη

Ο περιβόητος αδερφός του Σάκη Τανιμαμνίδη

Μετά από τις μαραθώνιες διακοπές τους στη Μύκονο μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είπαν να αφήσουν για λίγο πίσω το νησί των ανέμων και να ταξιδέψουν σε νέο προορισμό και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. Πέρα από τους δυο τους όμως στο αμάξι, υπήρχε και άλλη παρέα μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του Παναγιώτης τον οποίο σπάνια βλέπουμε.

Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι έχει συνηθίσει στα ταξιδάκια αστραπή, αφού και η Μύκονος θέλει και τα διαλείμματά της. Έτσι πέρα από τη Χαλκιδική όπου θα βρεθούν για λίγες μέρες, η Μπόμπα πρόσφατα πετάχτηκε μέχρι την Αθήνα για ένα λόγο που αποκάλυψε μέσω instagram και αιφνιδίασε πολλούς.

Στο story που δημοσίευσε μέσα από το αυτοκίνητο, αποκάλυψε πως ανάμεσα στην παρέα του με την Χριστίνα Μπόμπα, βρίσκεται και ο αδερφός του Παναγιώτης με την σύζυγό του, αλλά και ο καλός του φίλος Χαβιέ Λαμπούρ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πριν χρόνια στο World Party.

Η ομοιότητα με τον αδερφό του παρά το διαφορετικό στυλ είναι εμφανής.