Έχει μείνει η μισή και το απολαμβάνει - Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ποζάρει με τιρκουάζ ολόσωμο μαγιό

Στα καλύτερά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει μείνει η μισή και το απολαμβάνει - Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ποζάρει με τιρκουάζ ολόσωμο μαγιό

H Tζωρτζέλα Κόσιαβα απολαμβάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα μπάνια της σε παραλίες της Αθήνα αν και τα πήγαινε έλα για εκείνη δεν ήταν και λίγα φέτος το καλοκαίρι με την εκπομπή, που ανέλαβε να παρουσιάσει στην περιοχή της Λάρισας.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα από αναρτήσεις, που την είδαμε να κάνει στο instagram και στη συγκεκριμένη με το γαλάζιο ολόσωμο μαγιό της τη βλέπουμε να είναι στα καλύτερα, αφού όπως έχει τονίσει και η ίδια σε συνεντεύξεις της, η δίαιτα που έκανε και η απώλεια κιλών την ανανέωσε πολύ!

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ποζάρει με το ολόσωμο στην παράλια

Κόσιαβα - Μαγιό

"Αυτό είναι ταφόπλακα για..."

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία πρόσφατα μας έδειξε για πρώτη φορά την κόρη της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και έδωσε απαντήσεις για την εκπομπή της Μίλησέ μου, η οποία έληξε άδοξα.

Η ίδια ανέφερε πως δεν είχε κάνει συμβόλαιο για την εκπομπή της, κάτι που θεωρελι πως ήταν μεγάλο λάθος της, ενώ οι αλλαγές και τα γεγονότα που συνέβαιναν στο διάστημα που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται η εκπομπή δεν επέτρεπαν της εξέλιξή της.

Από την άλλη πλευρά, όμως, δήλωσε πως η εκπομπή πήγαινε αρκετά καλά σχετικά με τα γενικά νούμερα του καναλιού και της φάνηκε άδικο που την "έκοψε" η νέα διοίκηση. Όταν, μάλιστα, της πρότειναν να συμμετέχει στη δημοσιογραφική ομάδα στην εκπομπή που θα έκανε η Μάριον Μιχελιδάκη, η ταραχή της ήταν τόσο μεγάλη που έπαθε ακόμη και κρίση πανικού.

«Και αποχώρησα και απολύθηκα. Υπήρξε διαπραγμάτευση με διευθυντικό στέλεχος ότι εάν φύγω, επειδή είμαι υπάλληλος, μόνο θα φύγω όταν θα απολυθώ και θα πάρω την αποζημίωση μου για να μπω στο ταμείο ανεργίας.

Αυτό ξεκίνησε από τον Νοέμβριο που εγώ τότε παρουσίαζα την εκπομπή, το "Μίλησέ μου”. Άλλαξε η διοίκηση της ψυχαγωγίας και τότε δεν έκανα και συμβόλαιο. Εγώ φταίω γιατί αν είχα κάνει συμβόλαιο, τώρα δεν θα υπήρχε κανένα θέμα. Θα υπήρχε το "Μίλησέ μου” ακόμα», ανέφερε αρχικά.

Δεν δόθηκε χρόνος για να εξελιχθεί η εκπομπή. Καταρχήν ήταν λάθος η ώρα, λάθος η ημερομηνία γιατί τότε θρηνούσε όλη η Ελλάδα με τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, όπου το "Μίλησέ μου” έκανε την πρώτη εβδομάδα ένα 0,8%. Έλεγα κανένας δεν με είδε; Μάλλον. Μετά το πήγαμε τριήμερο, ένα άλλο λάθος. Υπήρξαν θέματα με άλλες εκπομπές. Υπήρχε θέμα με το "Familiar” που ήταν ο Ετεοκλής Παύλου και η Μυρτώ Κάζη. Δεν την ήθελαν Σαββατοκύριακο, δεν ήξεραν που να μπει, κόπηκε η δικιά μου εκπομπή τις δύο ημέρες και μπήκε η Μυρτώ με τον Ετεοκλή. Εγώ το δέχτηκα, τι να κάνω; Αλλά ήξερα ότι αυτό είναι ταφόπλακα για το "Μίλησέ μου”», είπε στη συνέχεια η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Έπειτα, για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή της να κόβεται από την πρώτη εβδομάδα ανέφερε: «Την είδηση αυτή την έδωσε δημοσιογράφος που βρίσκεται ακόμα μέσα στο κανάλι” και πρόσθεσε: "Στα πρώτα δέκα λεπτά της γνωριμίας μου με τη νέα διοίκηση του καναλιού μου είπαν ότι κόβεται η εκπομπή. Η εκπομπή είχε φτάσει μέχρι 8,5%. Υπάρχουν τα νούμερα. Όταν το κανάλι έκανε μέσο όρο 3%. Δεν ήταν μια εκπομπή να την πάρουμε να την πετάξουμε στα σκουπίδια. Σε αυτό το ραντεβού μου είπαν ότι δεν είναι προϊόν αυτό να το παρουσιάζω εγώ και να κάνουμε μια κοινωνική εκπομπή τύπου Ζήνας Κουτσελίνη».

Τέλος, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για το Open είπε: «Έγινε το περιβόητο ραντεβού το Φλεβάρη. Μου είπαν ότι ετοιμάζουμε μια νέα εκπομπή infotaiment, δεν μου είπαν ποτέ το όνομα της Μάριον Μιχελιδάκη. Τους είπα εμένα τι με θέλετε; Μου είπαν να μπω στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. Τι να κάνω εγώ στη δημοσιογραφική ομάδα; Είπα όχι. Μετά από 18 ώρες παθαίνω κρίση πανικού. Ένιωσα ότι θα τρακάρω, θα με βρούνε "γεια σας” και δεν θα ξέρουν τον λόγο».