«Τόσα χρόνια κανείς δεν τους βγάζει στη φόρα!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Πάντα τοποθετείται σε θέματα που αφορούν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τόσα χρόνια κανείς δεν τους βγάζει στη φόρα!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Έπειτα από την αγανάκτησή του για το περιστατικό με την δολοφονία της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όντας ιδιαίτερα ενεργός στα social media για ότι αφορά κοινωνικά ζητήματα, την Κυριακή 14/8 επανήλθε με νέα ανάρτηση, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό μιας 75χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία πέταξε το μπαστούνι της σε αδέσποτο σκύλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Έγινε θέμα ημερών η γιαγιά που πέταξε το μπαστούνι στο σκυλάκι!!! Τόσα χρόνια σε πόσες περιοχές της Ελλάδας βασανίζονται ζώα και κανείς δε τους βγάζει στην φορά!! Μήπως θέλετε να σας πω σε ποιο νησί της χώρας μας διάφορα κολόπαιδια πυροβολούν γάτες για να κάνουν πλάκα με τους φίλους τους;

Μήπως θέλετε να σας πω ότι κανείς δε κάνει τίποτα!! Τώρα που βγήκατε το εύκολο θύμα τώρα θυμηθήκατε την κακοποίηση ζώου!! Στα στενά που τρέχουν κάθε μέρα αμάξια και πατάνε χιλιάδες γάτες την ημέρα δε σας πειράζει; Που θα μπορούσε να είναι στη θέση τους ένα παιδάκι!

Η γιαγιά σας φταίει; Όταν κλείνετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας καθημερινά γιατί απλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε ισχυρότερους από εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Είχε φτάσει μια ανάσα πριν τον γάμο

Πριν λίγο καιρό παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής “Love it” , η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 24/6. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο “The Bachelor”, στα τηλεοπτικά του σχέδια, στην οικογένειά του, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε και μία αποκάλυψη για το παρελθόν του.

«Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου. Καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, έπαθε ανεύρυσμα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και επειδή ήθελε να πολύ δοτικός με τους συνδημότες τους, όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό. Όταν είσαι πολύ ευαίσθητος και θέλεις να βοηθήσεις δεν μπορείς να ασχοληθεί με την πολιτική», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τον πατέρα του.

Όσον αφορά το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με πρώην σύντροφό του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και καλύτερα που δεν έγινε. Είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης και γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά καλύτερα που δεν έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν όλα αυτά».

«Ταξίδεψα στη Ρουμανία για να στηρίξω την πρώην σύντροφό μου όταν έχασε τον πατέρα της», πρόσθεσε στο τέλος.