«Οι σχέσεις μας είναι πάντα...» - Ο Γιώργος Αμούτζας απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό του

Οι όλο νόημα δηλώσεις του ηθοποιού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Οι σχέσεις μας είναι πάντα...» - Ο Γιώργος Αμούτζας απαντά πρώτη φορά ανοιχτά  για τον χωρισμό του

Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, αυτή τη χρονιά απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για τον πετυχημένο ρόλο του και την ερμηνεία του στην καθημερινή σειρά Σασμός, αλλά και για την σχέση του με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου, η οποία όπως φημολογείται δεν υφίσταται πια.

Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή του στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη φημολογία και έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

Η απάντηση του Αμούτζα για τον χωρισμό του

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Dεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν τοε πιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με την Έλενα Πιερίδου

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Χώρισαν για τα μάτια μιας άλλης

Η επίσημη αιτία του χωρισμού είναι η συνηθισμένη σε αυτές τις περιπτώσεις: Οι δυο τους άφησε να εννοηθεί πως μετά από περίπου ένα χρόνο συγκατοίκησης συνειδητοποίησαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται.

Έτσι, αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. "Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω ότι δεν θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα. Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε κατευθείαν μείναμε μαζί. Στην συγκατοίκηση γνωρίζει ο ένας τον άλλον όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό", είχε πει η Έλενα Πιερίδου. Από την άλλη ο Γιώργος Αμούτζας που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση Φιλοκτήτης, είχε εμμέσως επιβεβαιώσει τον χωρισμό του από δηλώσεις του.

Το παρασκήνιο του Σασμού, σύμφωνα με σημερινό 20/7, δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, όμως, λέει άλλη ιστορία και κάνει λόγο για τη νεαρή συμπρωταγωνίστρια του Αμούτζα, με την οποία ήρθαν κοντά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την - τότε - σύντροφό του.

Αμούτζας & Πιερίδου χωρισμός

Η Έλενα Πιερίδου αισθάνθηκε δυσάρεστα για την σχέση του συντρόφου της με την συμπρωταγωνίστριά του, γεγονός που του μετέφερε. Οι συχνές έξοδοι και η στενή παρέα του με την συνάδελφο, όμως, δεν σταμάτησαν, με συνέπεια ανάμεσα στο ζευγάρι να δημιουργηθεί τρομερή ρήξη. Δεν κατόρθωσαν να βρουν τη λύση και τελικά χώρισαν.

Η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται, πλέον, το μεγαλύτερο διάστημα στην Κύπρο, καθώς έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν με τον Αμούτζα και συζητά κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που έχει εκεί.

Και οι δυο έχουν επιλέξει να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή κι ακόμα και μετά τον χωρισμό δεν άφησαν ποτέ αιχμές ο ένας για τον άλλον. Επικεντρώνονται στην καλλιτεχνική τους πορεία και κινούνται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.