Η ευτυχία της σε μία φωτογραφία - Το τρυφερό μήνυμα της Μυριέλλας Κουρεντή στην αγκαλιά του Τζον Λυγνού

Από ότι φαίνεται συνεχίζουν μαζί

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η ευτυχία της σε μία φωτογραφία - Το τρυφερό μήνυμα της Μυριέλλας Κουρεντή στην αγκαλιά του Τζον Λυγνού

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την επιστροφή της στην Ελλάδα, και από το πλατωνικό της ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη, για το οποίο είχε γίνει ο κακός χαμός δεδομένου ότι πίσω στην Ελλάδα την περίμενε ο περίφημος Τζον.

Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία βρίσκεται όπως όλα δείχνουν, σε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της με τον Τζον Λυγνό (δείτε πλάνα του από τον ημιτελικό), περνώντας τις διακοπές της στην αγκαλιά του, και δημοσιεύοντας τρυφερές στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αγκαλιασμένη στην παραλία η Κουρεντή με τον Λυγνό

Η ηθοποιός δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στο instagram, ανέλυσε τον ορισμό της «Ευτυχίας» γράφοντας: Ευτυχία < αρχαία ελληνική ευτυχία < εὖ + τύχη Κατάσταση ευφορίας και ψυχοσωματικής ικανοποίησης που πηγάζει από την επίτευξη κάποιων στόχων. Καλή Τύχη, καλοτυχία».

Το τρυφερό μήνυμα της Μυριέλλας Κουρεντή στην αγκαλιά του Τζον Λυγνού

«Έγιναν όμως και πολλά που...»

Η παίκτρια που μας απασχόλησε όσο σχεδόν καμία άλλη, από το φετινό Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή, παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Η ηθοποιός απάντησε φυσικά και για τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς μίλησε πρόσφατα και για το τι συνέβαινε μεταξύ τους, αλλά και για πολλά που δεν γνωρίζουμε από το παιχνίδι.

Μπαίνω στο Survivor κι ενώ είμαι καλή στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες, αρχίζω να δέχομαι παράξενες συμπεριφορές από συμπαίκτες μου με αφορμές αστεία πράγματα. Με τον Γιώργο η συμπάθεια και όλη η ιστορία προέκυψε όντως πολύ νωρίς και ήταν κυρίως πλατωνική και εξ αποστάσεως.

Έβλεπα έναν άνθρωπο απέναντί μου να με υποστηρίζει ενώ βαλλόμουν από αρκετά μέτωπα και γοητεύτηκα. Δεν είχαμε τότε την ευκαιρία να γνωριστούμε όπως έγινε μετά τη μίξη. Τον είχα εκλάβει ως διαφορετικό χαρακτήρα. Στην πορεία όμως κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε ως ιδιοσυγκρασίες και προσωπικότητες. Αν ήμασταν εξαρχής στην ίδια ομάδα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχε προκύψει τίποτα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλύπτει