Δεν άφησε πολλά στην φαντασία - Η Σοφία Χατζηπαντελή με διάφανα αποκαλυπτικά εσώρουχα

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν άφησε πολλά στην φαντασία - Η Σοφία Χατζηπαντελή με διάφανα αποκαλυπτικά εσώρουχα

Η είσοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα του καλοκαιριού. Το διεθνούς φήμης μοντέλο θα ενισχύσει το ριάλιτι του Star στην φάση των οντισιόν, ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρα αν θα συνεχίσει και στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Κάτι η εντυπωσιακή εμφάνισή της, κάτι τα χαρακτηριστικά φρύδια της και αμέσως έγινε στόχος για πολλά σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά (δείτε εδώ τι είπε για εκείνη ο Λάκης Γαβαλάς).

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Το μοντέλο είναι εξαιρετικά ενεργό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της.

Έτσι, λίγο καιρό μετά τη γυμνή φωτογραφία που ανέβασε (δείτε την εδώ), η Σοφία Χατζηπαντελή δε δίστασε να ποζάρει στον φακό με τα πιο αποκαλυπτικά, διάφανα εσώρουχα που αφήνουν πολλά να φανούν.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια στην εκρηκτική φωτογραφία πήραν «φωτιά».

Σοφία Χατζηπαντελή εσώρουχα

Η Χατζηπαντελή στέλνει το μήνυμά της για την έναρξη του GNTM 5

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM και με ένα story θέλησε να μοιραστεί τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν, που αναμένεται να μην ευχαριστήσουν και πολύ το ελληνικό κοινό. Η ιδιότροπη κριτής πάντως φαίνεται να ανυπομονεί για τις αντιδράσεις που θα σηκώσουν οι αποφάσεις της καθώς, όπως έχει αποδείξει της αρέσει να προκαλεί.

Η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων κρίθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο φετινό κύκλο, κυρίως λόγω των πυκνών φρυδιών της και του ντυσίματός της, που από πολλούς θεωρήθηκε ότι γίνεται απλά και μόνο για να προκαλεί. Πρόσφατα με αφορμή νέα σχόλια που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση είπε να υπενθυμίσει στους επικριτές της ποια είναι και τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Ποζάροντας άνετη στο φακό με ολόσωμη λάτεξ φόρμα και πανύψηλα παπούτσια με στρας έγραψε στην ανάρτησή της:

«Aυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν οι 'Ελληνες τηλεθεατές, με το πόσο αγαπώ τα στοιχεία που μισούν στα μοντέλα».

Η ανάρτηση της Χατζηπαντελή από τα γυρίσματα του GNTM 5