Tο μαύρο ολόσωμο μαγιό αποκαλύπτει την αλλαγή στο σώμα της - Ανανεωμένη στις καλοκαιρινές της διακοπές η Νάνσυ Παραδεισανού

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Tο μαύρο ολόσωμο μαγιό αποκαλύπτει την αλλαγή στο σώμα της - Ανανεωμένη στις καλοκαιρινές της διακοπές η Νάνσυ Παραδεισανού

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης βιώνει η Νάνσυ Παραδεισανού καθώς συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές . Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει το μεσημέρι της Κυριακής (14/8) μια νέα ανάρτηση στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στην Αμοργό όπου απολαμβάνει την θάλασσα. Μάλιστα, μέσα από το προφίλ της έχει αναφερθεί και για παραγωγούς της τηλεόρασης όπου τους έκραξε για τα καλά.

Μεταξύ άλλων, η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Στην Αμοργό μου, τη μαγική κι υπέροχη, στο νησί που «αδειάζω» και «φορτίζω» ταυτόχρονα την ενέργεια για όλη τη χρονιά».

Η ανάρτηση της Νάνσυς Παραδεισανού

Η ανάρτηση της Νάνσυς Παραδεισανού

Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκαλύπτει την σχέση της με την Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής

Η συνεργασία της Νικολέττας Ράλλη και της Νάνσυ Παραδεισανού έληξε άδοξα πριν λίγους μήνες, όταν κόπηκε οριστικά και πρόωρα η εκπομπή τους «Αυτό είναι Σαββατοκύριακό». Τότε ήταν που η δεύτερη αναγκάστηκε και να στείλει εξώδικό προς τους ιθύνοντες (δείτε εδώ τον λόγο).

Έπειτα φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν πολλούς συνεργάτες της παρουσιάστριας να μην είναι ικανοποιημένοι μαζί της και με την στάση που κράτησε, ωστόσο κανείς δεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του δημόσια.

Σε αντίθεση με αυτό έρχονται οι δηλώσεις της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια μιας κοσμικής εκδήλωσης παραδέχτηκε πως έχουν άριστες σχέσεις.

«Κάθε μέρα μιλάμε με την Νικολέττα Ράλλη. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, είναι σπάνια αλλά συμβαίνει. Η Νικολέττα κανονίζει διακοπές, τον γάμο της, την βάφτιση του παιδιού της και είναι πολύ καλά. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, προσεχώς καλύτερα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.