"Λιώνει" η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Οι δημόσιες τρυφερές ευχές για τις κόρες της - «Γιορτάζουν οι ζουζούνιτσες μου»

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή της στον ALPHA, «Happy Day» αποφάσισε να αφιερώσει όλο το καλοκαίρι της στην αγαπημένη της οικογένεια καθώς για την γνωστή παρουσιάστρια αποτελεί προτεραιότητα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το περισσότερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών το περνούν στην Πάρο σχεδόν κάθε καλοκαίρι καθώς αποτελεί ένα αγαπημένο μέρος για την ίδια (δείτε εδώ φωτογραφία της). Με αφορμή την μεγάλη γιορτή, η ίδια θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στις δυο κορούλες της.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή. Εύχομαι η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό μας. Υγεία, χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα σπίτια. Εμένα σήμερα γιορτάζουν οι ζουζούνιτσες μου.

Η Παναγιώτα (Νάγια) και η Μαρία (Μαιρούλα). Γιορτάζει φυσικά η μαμά μου, η αδελφή μου, η πεθερά μου, οι κουμπάρες μου και η βαπτιστήρα μου. Φαντάζομαι είστε σε μία παρόμοια κατάσταση οπότε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Φιλιά σε όλους. Εύχομαι η Παναγιά να μας προστατεύει.».

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του - Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο της Τσιμτσιλή με τον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολλές μέρες βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, την Πάρο. Μακριά από τα άγχη της τηλεόρασης η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή και φροντίζει να κρατάει ενήμερους και τους χιλιάδες followers της στο instagram. Στο τελευταίο story που ανέβασε όπως θα δούμε ο μικρός της γιος έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μαμάς του.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η Τσιμτσιλή είχε και μια ευχάριστη συνάντηση στην Πάρο, αφού απολαμβάνοντας αμέριμνες στιγμές σε παραλία του νησιού, έπεσε πάνω στον Γιώργο Τσαλίκη που επίσης βρίσκεται εκεί για διακοπές με την οικογένειά του. Οι δυο τους μάλιστα δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν και βίντεο από αυτή τη συνάντηση ''γιγάντων''.

«Με το αγοράκι μου που αποκοιμήθηκε», γράφει στη λεζάντα της η γνωστή παρουσιάστρια.

Ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκοιμήθηκε στην  αγκαλιά της