Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χριστοδούλου του Σασμού - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χριστοδούλου του Σασμού - Τι συνέβη;

Λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται η δεύτερη σεζόν του Σασμού στο κανάλι του ALPHA, όπου αναμένεται να γίνει "χαμός", καθώς η οικογένεια της Καλλιόπης θα αντιμετωπίσει έναν τραγικό θάνατο, ο τηλεοπτικός "Σταύρος" παρουσίασε ένα πρόβλημα υγείας.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Χριστοδούλου, δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τις διακοπές του με την οικογένειά του μέχρι το τέλος, καθώς κόλλησε κορωνοϊό, όπως και τα παιδιά του και η σύζυγός του και χρειάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γινόταν. Παρόλα αυτά, εξήγησε πως πλέον είναι όλοι τους καλά και ελπίζουν του χρόνου να περάσουν ακόμη καλύτερα.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χριστοδούλου του Σασμού

«Λίγο πριν λήξουν άδοξα οι διακοπές μας και επιστρέψουμε άρον άρον στην Αθήνα με κορωνοϊο οικογενειακώς. Τώρα είμαστε καλά. Και του χρόνου με υγεία!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Γιώργος Χριστοδούλου

«Νιώθω τυχερός που...»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος έχει αναδειχθεί ιδιαίτερα τελευταία μέσα από το ρόλο του Σταύρου, που υποδύεται στον ''Σασμό''. Ο ηθοποιός μίλησε την Πέμπτη 16/5 στο Happy Day με σκοπό να κάνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον εαυτό του, που δεν ξέραμε.

Το σημείο, που ξεχώρισε ήταν η αναφορά στην οικογένεια του, μιας και εκείνος και η γυναίκα του έχουν αποκτήσει 2 παιδάκια, τα οποία ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Είναι πολύ πρόθυμος να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού μιας και τα αγόρια του είναι πολύ μικρά. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε τον έναν εκ τω δύο σε μια φωτογραφία με το πρώτο του κούρεμα.

«Έχω ζήσει τον έρωτα με τη γυναίκα, που παντρεύτηκα, νιώθω τυχερός που έχω ζήσει πολύ έντονα συναισθήματα. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε όταν κανονίζαμε το γάμο, οπότε όταν έγινε ο γάμος, η Μαρία ήταν τριών μηνών.

Το μεγάλο μου αγόρι είναι 3 χρονών θα γίνει τον Ιούλιο και το μικρό μου είναι 6 μηνών».