«Φοβόμουν να κυκλοφορήσω στο δρόμο» - Η Μέγκι Ντρίο εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το GNTM

«Τώρα συνεχίζουν οι κακίες...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φοβόμουν να κυκλοφορήσω στο δρόμο» - Η Μέγκι Ντρίο εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το GNTM

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στο "Άρωμα Ζωής" και μίλησε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά την αποχώρησή της από το GNTM, για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί, αλλά και για την απώλεια της μητέρας της, την οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα.

Πολλές φορές μπορεί και η ίδια να έχει προκαλέσει και, φυσικά, έχει δεχθεί τις απαντήσεις της δημόσια για τις δηλώσεις της, ωστόσο θεωρεί πως όλη αυτή η κακία και η αρνητικότητα που υπάρχει στον κόσμο ενισχύεται πολύ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το GNTM

«Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια όταν βγήκα από το “GNTM”. Ξεκίνησα να έχω και φοβίες, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Ακόμα και τώρα συνεχίζουν οι κακίες στα social...», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην Ελλάδα έζησα ρατσιστικές συμπεριφορές. Στην Αγγλία που πήγα να σπουδάσω ήταν όλα πιο κουλ. Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ, χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές. 'Εχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ακόμα και διάσημοι δύσκολα λένε την καταγωγή τους και αυτό οφείλεται στην Ελλάδα και πώς τους αντιμετωπίζουν. Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό».

Μέγκι Ντρίο

«Η μαμά μου παρακολουθούσε τα πάντα. Ήταν αυστηρός κριτής. Ακόμα και πριν “φύγει” με έβλεπε και με συμβούλευε. Έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλειές μου, όλα». «Είμαι διαβητική και δεν μπορώ να τρώω γλυκά. Μου λείπει η ζάχαρη, αλλά το παλεύω», κατέληξε.

Ποζάρει ημίγυμνη πάνω στα βράχια - Αναστάτωσε ολόκληρο το instagram με το βίντεο της

Την Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, όπως εξηγήσαμε, και έκτοτε η ίδια εργάζεται κανονικά ως μοντέλο και κλείνει συνεχώς νέες δουλειές, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί χαμό, αλλά κυρίως με τις δηλώσεις της.

Κι αυτό γιατί δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη της, όπως για παράδειγμα για την Έλενα Γαλύφα την οποία και θα δούμε στον νέο κύκλο του GNTM).

Ωστόσο, η ίδια διατηρεί φυσικά κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και τις δουλειές της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μέγκι δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο της, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης, όπου την βλέπουμε να ποζάρει στην θάλασσα φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, ενώ το πάνω μέρος του σώματός το κάλυπτε απλά με ένα καπέλο.