Η μητέρα του έκλεισε τα 90 - Το "έριξε" έξω ο Γιάννης Λάτσιος για χάρη της μαμάς του

Η τρυφερή ευχή του στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μητέρα του έκλεισε τα 90 - Το

Ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως δεν πέρασε το καλοκαίρι του κάπου μαγικά και εξωτικά, δίπλα σε κάποια παραλία, όπως συνηθίζουν όλοι, καθώς η τελευταία του ανάρτηση προήλθε από την Κηφισιά. Παρόλα αυτά, τη Δευτέρα 15/8, για να γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά και τα γενέθλια της μητέρας του, το "έριξε" έξω και βρέθηκε κοντά στο κύμα.

Εκεί φωτογραφήθηκε μαζί με τη μαμά του και άλλα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα και τις φωτογραφίες αυτές τις δημοσίευσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ευχές του Γιάννη Λάτσιου για τα γενέθλια της μητέρας του

«Χαρούμενα 90ά γενέθλια μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης και πλήθος κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί.

Γιάννης Λάτσιος

Γιάννης Λάτσιος - μητέρα

"Θα μπορούσα να κάτσω σπίτι μου, δεν με..."

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τον γάμο του Γιώργου Τσούλη που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 25/7 (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Σήμερα, ο σεφ βρισκόταν κανονικά στην εκπομπή της για να μαγειρέψει και έτσι η η παρουσιάστρια με αφορμή το ευχάριστο γεγονός, θυμήθηκε τον δικό της γάμο.

«Καλά ρε παιδί μου εσύ παντρεύτηκες το Σάββατο και σήμερα ήρθες στην δουλειά; Εγώ δεν ξέρω αν θα ερχόμουν… Καλά να πεις και εγώ είχα παντρευτεί Δευτέρα και είχα πάει την άλλη μέρα στη δουλειά. Γιατί είχα πάει;

Γιατί είχα παντρευτεί Δευτέρα, αλλά θα μπορούσα να κάτσω σπίτι μου, δεν με πίεζε και κανείς. Γιατί πήγα στη δουλειά; Δεν θυμάμαι! Ίσως γιατί πηγαίναμε ταξίδι στο εξωτερικό μετά από μία μέρα και είπα γιατί να κάτσω σπίτι, ας πάω να δουλέψω….», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.