«Η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο...» - "Ράγισε" καρδιές ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με την ανάρτηση για τον πατέρα του

Το δυνατό μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο...» -

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η οικογένειά του, βιώνουν μία πολύ δύσκολη περίοδο καθώς ο πατέρας του ευρωβουλευτή βρίσκεται στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει για την κατάσταση της υγείας του).

Κάπως έτσι, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, συνοεδεύοντάς το με μία φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου του πατέρα.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

«Κάθε χρόνο μαζί με τις χιλιάδες οικογένειες που γιορτάζουν σήμερα κάποιο δικό τους άνθρωπο λόγω της ένδοξης γιορτής της Ορθοδοξίας, γιορτάζουμε και εμείς τον πατέρα μου. Τέτοια ημέρα μετά την εκκλησία και την Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που ήμασταν για να τιμήσουμε την Παναγία μας, ακολουθούσε μια γευστική απόλαυση από όλη την οικογένεια σε κάποιο πρωινό για να γιορτάσουμε το μπαμπά. Χρόνια συνήθεια αυτό! Φέτος κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί.

Η υγεία του μπαμπά περνάει κρίση. Αλλά τελικά η αλήθεια είναι ότι αυτό που μετράει είναι το "Μαζί" και το όμορφο το κάνουν οι άνθρωποι. Η ζωή έχει λύπη και χαρά! Έχει αγωνία και ανεμελιά! Όλα είναι μέσα στη ζωή, και συμβαίνουν παράλληλα. Και σήμερα η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο όπως και άλλες οικογένειες. Ε και; Χαρμόσυνη είναι και αυτό γιατί είμαστε "Μαζί".

Κοντά σε ιατρούς, νοσηλευτές-νοσηλεύτριες και λοιπό νοσοκομειακό προσωπικό που προσπαθούν για του ασθενείς. Ή και με άλλους συγγενείς που κάθονται δίπλα σε μια καρέκλα συντροφιά στους ανθρώπους τους. Μάλιστα μοιράζαμε γλυκά ο ένας στον άλλο για τις ευχές. Και στην άλλη πλευρά υπάρχουν οι οικογένειες που περνάνε όμορφα κάπου χαλαρά και αυτό είναι υπέροχο, γιατί έτσι είναι η ζωή!

Δόξα σοι ο Θεός είχαμε την χαρά έστω και έτσι να χαρούμε με τη γιορτή του μπαμπά και μέσα σε χαρές και πόνους να κάνουμε σχέδια για το μέλλον!

Χρόνια Πολλά με τη σκέπη της Παναγίας μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Κυμπουρόπουλος πατέρας νοσοκομείο

Κεντρική φωτογραφία (αρχείου): EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1985 στην Αθήνα. Στην ηλικία των 14 μηνών διαγνώστηκε με νωτιαία μυική ατροφία.

Στην ηλικία των 15 ετών η περίπτωσή του έγινε η αφορμή να αλλάξει ο νόμος περί σημαιοφόρων στις σχολικές παρελάσεις.

Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το Πτυχίο Ιατρικής το 2010, με Άριστα. Από το 2013 έως το 2015, παράλληλα με την άσκηση Ειδικότητας, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στο αντικείμενο των ψυχοσεξουαλικών διαταραχών του ανθρώπου. Το 2014 πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας - Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών». Το 2016, έλαβε τον Τίτλο Ειδικότητας της Ψυχιατρικής και έκτοτε εργάστηκε έως τον Ιούνιο του 2019 ως Επιμελητής Β' στη Β' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».