Με λευκό σορτσάκι και στράπλες μπλουζάκι πάνω στο αμαξίδιό της - Η Κατερίνα Βρανά ποζάρει στους άδειους δρόμους της Αθήνας

Μας δείχνει μία άλλη πλευρά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό σορτσάκι και στράπλες μπλουζάκι πάνω στο αμαξίδιό της - Η Κατερίνα Βρανά ποζάρει στους άδειους δρόμους της Αθήνας

Η Κατερίνα Βρανά το τελευταίο διάστημα, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις της, έχει δημιουργήσει σούσουρο γύρω από το όνομά της. Αυτό, βέβαια, το αξιοποιεί στο έπακρο, καθώς έτσι μπορεί να αναδείξει τη δουλειά της και να κατασκευάσει υπέροχα και αστείο κείμενα για να χαρίσει άφθονο γέλιο στο κοινό της.

Η τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μία ακόμη φορά που προκάλεσε "ταραχή" στον κόσμο και για καλό, διότι πόζαρε στη μέση των άδειων δρόμων της Αθήνας με το αναπηρικό της αμαξίδιο, φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα και έδειξε σε όλους μία άλλη πλευρά του εαυτού της, που σπάνια προβάλλει.

Η Κατερίνα Βρανά στους άδειους δρόμους της Αθήνας

Κατερίνα Βρανά - αμαξίδιο

Κατερίνα Βρανά

«Από τότε που αρρώστησα...»

Η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, προέβη σε μία συζήτηση εκ βάθους με τον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή Mega Καλημέρα. Μίλησε για όλους κ για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στην αποκατάστασή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι της συνέβη).

«Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «Σχεδόν Πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε», πρόσθεσε η Κατερίνα Βρανά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Βρανά έπαθε ξαφνικά διάτρηση εντέρου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram