Με λευκό μπραζίλιαν μπικίνι στα 50 της - Η Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει την πίσω όψη της και "ρίχνει" το Instagram

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό μπραζίλιαν μπικίνι στα 50 της - Η Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει την πίσω όψη της και

Η Πόπη Μαλλιωτάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και το ζει στο έπακρο, αφού οι φωτογραφίες της με μαγιό ή χωρίς δίνουν και παίρνουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτό το διάστημα έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της και έχει επικεντρωθεί στην εικόνα της, η οποία είναι συγκλονιστική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μία γυναίκα 50 χρονών.

Οι τελευταίες τις αναρτήσεις είναι ακόμη πιο "καυτές", καθώς μας δείχνει την πίσω όψη της φορώντας ένα λευκό μπραζίλιαν μπικίνικαι σχηματίζοντας μία καρδιά με τα χέρια της, ενώ σε μία άλλη εικόνα της ποζάρει ανέμελη με ένα μωβ μαγιό φορώντας μόνο τις σαγιονάρες της και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.

Οι "καυτές" εμφανίσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη στην παραλία της στα 50 της

Πόπη Μαλλιωτάκη

Πόπη Μαλλιωτάκη - μπικίνι

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (30/9) ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη.

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη γιατί χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν γνωριζόμασταν.

Βέβαια, έπειτα από εκείνες τις μέρες, ετοιμάζουμε κάτι επαγγελματικό».

Ξέσπασε ο Βαλάντης για την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα τραγούδι μου, από τη Βαρκελώνη κι εγώ το κοινοποίησα. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της δημοσίευσης «Η νέα σχέση της σόουμπιζ. Έκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά», είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο Βαλάντης.