Έχουν γίνει ολόκληροι άντρες - Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παίζει τάβλι με τους γιους της στην παραλία

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχουν γίνει ολόκληροι άντρες - Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παίζει τάβλι με τους γιους της στην παραλία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτό το διάστημα πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την καλύτερη παρέα, τους δύο γιους της δηλαδή. Πέρα από το γεγονός πως έχει καταφέρει να διατηρεί το κορμί της σαν να μη γέννησε ποτέ, η ίδια έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα παιδιά της και κάθε καλοκαίρι προσπαθεί να αξιοποιεί τον χρόνο που έχουν χάσει τον χειμώνα, λόγω της δουλειάς, αλλά και του σχολείου.

Έτσι, την Τρίτη 16/8 δημοσίευσε ένα στιγμιότυπό τους από την παραλία τη στιγμή που παίζουν μαζί τάβλι και αστειεύτηκε για την ατυχία της, καθώς φαίνεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν από τους δυο. Αυτό, βέβαια, της δίνει χαρά, διότι παρατηρεί πόσο έξυπνα είναι τα δύο αγόρια και πόσο έχουν μεγαλώσει, εφόσον μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα μαζί.

Η τρυφερή στιγμή της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τους γιους της στην παραλία

«Όσο και αν φύσηξα, διπλές δεν έφερα», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

«Περνάω τη φάση που αν έκανα τώρα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Παρασκευής (17/6). Η ηθοποιός που πέρασε μερικές δύσκολες μέρες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά της, για την παρουσίαση του Game Of Chefs και για το αν θα πήγαινε στο Survivor.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως αν έκανε κάτι τώρα, θα ήταν μια εκπομπή με περισσότερο κέφι.

«Περνάω διάφορες φάσεις. Τώρα περνάω τη φάση που αν έκανα εκπομπή θα ήταν κάτι σε πιο διασκεδαστικό. Ένα παιχνίδι, κάτι που θα είχε πιο πολύ κέφι και χαρά», είπε χαρακτηριστικά.