Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: Μήνυση από εκκλησιαστική ιστοσελίδα κατά του ηθοποιού - Η ανάρτηση που προκάλεσε "σάλο"

Τι συνέβη;

Σπύρος Μπιμπίλας: Μήνυση από εκκλησιαστική ιστοσελίδα κατά του ηθοποιού - Η ανάρτηση που προκάλεσε
News 16.08.2022 18:41
Από Youweekly Team

Εκεί που περνούσε τις μέρες του ανέμελος και ανανεωμένος μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών ο Σπύρος Μπιμπίλας, δέχθηκε ένα δυσάρεστο και εντελώς απρόσμενο νέο από τον χώρο της εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το σάιτ ekklisiaonline, ανακοινώθηκε πως η ιστοσελίδα θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, με αφορμή μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση αυτή έγινε τη Δευτέρα 15/8 για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και ο ηθοποιός παρομοίαζε την Παναγία με μία μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό, γεγονός που ξεσήκωσε τους πιστούς, με αποτέλεσμα να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που έφερε την αντίδραση της Εκκλησίας

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε!

Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?΄΄

Επειδή εγώ εναντίον όλων των θρησκειών που μας χώρισαν, καμία Παναγιά δεν μπορεί να βοηθήσει εάν εμείς όλοι δεν διορθωθούμε. Σαχλαμάρα είναι να μην σκέπτεται ο καθένας που γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα τι συμβαίνει γύρω του΄΄. Ειρωνεία υπάρχει για όλες τις θρησκείες που κοροϊδεύουν τον κόσμο΄΄.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Άρθρο 1
Το άρθρο 1 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 1 Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους 1.Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή,

το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 -20.000) ευρώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σπύρος Μπιμπίλας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με πλούσια μακριά μαλλιά και αψεγάδιαστο δέρμα - Αγνώριστος ο Σπύρος Μπιμπίλας 40 χρόνια πριν

''Κι εμείς από κοντά πάντα στο πλευρό της'' - Συνάντηση κορυφής μεταξύ Μπιμπίλα και Φόνσου για τα προβλήματα των ηθοποιών

Share