Βρεγμένος από την κορυφή ως τα νύχια - Ο Ανδρέας Γεωργίου ημίγυμνος και πιο "καυτός" από ποτέ

Δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρεγμένος από την κορυφή ως τα νύχια - Ο Ανδρέας Γεωργίου ημίγυμνος και πιο

Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις για τη σειρά που σκηνοθετεί για το κανάλι του MEGA, Η Γη της Ελιάς, για την οποία φημολογείται πως θα εισβάλλει με δικό του ρόλο, ωστόσο μέχρι τότε κρατά το κοινό του ενήμερο μέσα από τα social media. Δεν μιλά, όμως, μόνο για το σίριαλ σε αυτά, αλλά παρουσιάζει και τις διάφορες πτυχές του εαυτού του.

Την Τρίτη 16/8 δηλαδή, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει ημίγυμνος, φορώντας μόνο τον σταυρό του, ενώ είναι βρεγμένος από την κορυφή ως τα νύχια και δείχνει να το απολαμβάνει.

Η "καυτή" ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

«Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του χρησιμοποιώντας τα λόγια του Καζαντζάκη.

Ανδρέας Γεωργίου

Ανδρέας Γεωργίου - ημίγυμνος

Ανδρέας Γεωργίου - Instagram

Η εντυπωσιακή κατακόρυφος του ηθοποιού στο κλείσιμο του X-Factor

Εκείνο το Live του X-Factor αποτέλεσε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, καθώς ήταν ο ημιτελικός. Οι παίκτες είχαν πολύ μεγάλη αγωνία για να δουν ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση και θα διεκδικήσει το τεράστιο έπαθλο. Για να ελαφρύνει, όμως το κλίμα, ο Ανδρέας Γεωργίου, που σόκαρε το twitter τις προάλλες, μπήκε στο πλατό και τους "τρέλανε" όλους με την κίνησή του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε μία εντυπωσιακή κατακόρυφο και η αλήθεια είναι πως θύμισε κάτι από τις ένδοξες εποχές του Σάκη Ρουβά στην Eurovision όταν χόρευε το Shake it. Μάλλον, τον ενδιαφέρει πολύ η ενασχόληση με κάτι παρόμοιο.