Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Με μαύρο ολόσωμο μαγιό μπροστά από τα βράχια - Η τελευταία βουτιά της Ανθής Βούλγαρη πριν την επιστροφή στο "γυαλί"

Έκπληκτη από τη θέα

Με μαύρο ολόσωμο μαγιό μπροστά από τα βράχια - Η τελευταία βουτιά της Ανθής Βούλγαρη πριν την επιστροφή στο
News 16.08.2022 21:33
Από Youweekly Team

Την Τρίτη 16/8 έγινε η επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία και την ώρα που θα επιστρέψουν στην τηλεόραση ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Την ίδια ημέρα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την τελευταία της βουτιά στις διακοπές της, θυμίζοντας σε όλους το comeback που θα κάνει σύντομα.

Στην ανάρτηση παρουσιάζεται η ίδια με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό μπροστά από τα βράχια, ενώ βρίσκεται μέσα στη θάλασσα και περπατάει προς αυτά, δείχνοντας την πίσω όψη της, με τα χέρια ανοιχτά, άφωνη μπροστά στην ομορφιά της φύσης.

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη από τις διακοπές της πριν την επιστροφή στο τηλεοπτικό γυαλί

«Τελευταία μαγική βουτιά στον δικό μου παράδεισο λίγο πριν από την επιστροφή! Παιδιά πρώτα ο Θεός τα λέμε από Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 5 το πρωί», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ανθή Βούλγαρη

«Θα υπάρξει τιμωρία και κοινωνική κατακραυγή»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, λίγο διάστημα πριν βγουν ξανά στον αέρα έχοντας ήδη αναλύσει τα άγχη τους για το γεγονός αυτό, παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησαν για το κίνημα metoo που έχει έρθει στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο.

Απάντησαν, μάλιστα, στην ερώτηση για το αν έχουν αντιμετωπίσει οι ίδιοι κάποια κακοποιητική συμπεριφορά σε οποιοδήποτε τομέα μέχρι τώρα, ενώ η δημοσιογράφος τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό αυτό το κίνημα να καταπολεμήσει και αντίστοιχα περιστατικά που παρουσιάζονται στα social media.

Μιλώντας για εργασιακά περιβάλλοντα θέλω να σας ρωτήσω για το metoo, που ανέδειξε τα τοξικά περιβάλλοντα στο χώρο του θεάματος. Υπάρχει και στη δημοσιογραφία απόστημα που πρέπει να σπάσει; Έχετε βρεθεί σε κακοποιητικό περιβάλλον;

Ι.Χ.: Όχι, δεν έχω βρεθεί. Περιπτώσεις έχω ακούσει, αλλά είναι στο πλαίσιο της φήμης και του κουτσομπολιού. Προφανώς και θα υπάρχουν περιστατικά όπως αυτά που αναδείχθηκαν πρόσφατα στο θέατρο και μπορεί να έχουν κουκουλωθεί, ειλικρινά όμως δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο στη δημοσιογραφία.

Τοξικά περιβάλλοντα σε εργασιακούς χώρους δουλειάς υπάρχουν, κυρίως με προβλήματα συμπεριφοράς μεταξύ δημοσιογράφων. Αν υπάρχουν ζητήματα metoo, μακάρι να έρθουν στο φως.

Ανθή Βούλγαρη

Α.Β.: Το metoo ήταν η αρχή για να καταλάβουμε όλοι πως κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, δεν μπορεί να ξεπερνάει τα προσωπικά μας όρια. Ήρθε η ώρα να πάψει το θύμα να αντιμετωπίζεται ως θύτης. Φυσικά και υπάρχει και στα media απόστημα που πρέπει να σπάσει. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να καταλάβουν οι εν δυνάμει θύτες πως θα υπάρξει τιμωρία και κοινωνική κατακραυγή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο πλευρό όλων των γυναικών - Το συγκινητικό μήνυμα της Βούλγαρη για το νέο νομοσχέδιο εξωσωματικής

Δεν αποκαλύπτουν το νησί που βρίσκονται - Ξαπλωμένη στην άμμο η Ανθή Βούλγαρη με τον σύζυγό της

Share