Η Ελένη Φουρέιρα το τόλμησε! Με λευκή κολλητή μίνι φούστα και neon lime ψηλές μπότες μέσα στο κατακαλόκαιρο

Εγκρίνετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα το τόλμησε! Με λευκή κολλητή μίνι φούστα και neon lime ψηλές μπότες μέσα στο κατακαλόκαιρο

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ αυτό το διάστημα, είναι μία γυναίκα που αγαπά να ντύνεται με στυλ και θέλει η κάθε της εμφάνιση να είναι προσεγμένη. Κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει είναι από μόνη της ένα μάθημα για κάθε γυναίκα σχετικά με το πως να συνδυάζει τα ρούχα της για να προκαλεί "σεισμό" όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Ακόμη κι αν πολλές δεν θα το τολμούσαν, η τραγουδίστρια έκανε ακόμη μία πρόταση φορώντας ψηλές μπότες μέσα στο κατακαλόκαιρο, οι οποίες δεν ήταν καθόλου αδιάφορες, διότι το χρώμα τους ήταν έντονο lime. Τις συνδύασε με μία λευκή μίνι και κολλητή μάλιστα φούστα και με ένα πλεκτό λαχανί τοπάκι που ήταν ασορτί με την τσάντα που κρατούσε. Θα το τολμούσατε;

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με μπότες και στενή μίνι φούστα

«Ναι, ακόμα και το καλοκαίρι φοράω τις αγαπημένες μου μπότες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ελένη Φουρέιρα

Φουρέιρα

Το σπίτι της τραγουδίστριας και του Αλμπέρτο Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Οι φήμες αυτές φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν, ωστόσο το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του (δείτε εδώ την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με ολόσωμο μαγιό).

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής εδώ και λίγο καιρό έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι. Όπως θα δείτε μέσα από διάφορες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ προσεγμένο ενώ αυτό που εντυπωσιάζει τους πάντες είναι η τεράστια πισίνα που έχει στον κήπο.

Ελένη Φουρέιρα σαλόνιΕλένη Φουρέιρα κρεβατοκάμαραΕλένη Φουρέιρα πισίνα