Full in love και χαμόγελο μέχρι τα αφτιά! Τα τρυφερά στιγμιότυπα του Παπαζήση και της Παντούση στο Λονδίνο

Το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη του φάση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Full in love και χαμόγελο μέχρι τα αφτιά! Τα τρυφερά στιγμιότυπα του Παπαζήση και της Παντούση στο Λονδίνο

Σίγουρα περνάνε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους σαν ζευγάρι, και αυτό προδίδεται από τις φωτογραφίες στις οποίες δεν μπορούν να κρύψουν ούτε το χαμόγελο ούτε τον έρωτά τους. Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση (δείτε εδώ την γλυκιά αναφορά της πρώην συζύγου του σε εκείνον) και για την Αναστασία Παντούση, οι οποίοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στο Λονδίνο και περνούν φανταστικά!

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί με αφορμή τη συναυλία των Coldplay στο στάδιο Wembley, και απαθανάτισαν τις στιγμές με φωτογραφίες που μοιράστηκαν με το κοινό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες φαίνονται εμφανώς ευτυχισμένοι!

Σε συναυλία στο Λονδίνο ο Παπαζήσης και η Παντούση

Μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, ωστόσο δεν την κρύβουν επίσης, και ίσως αυτό γίνεται εξαιτίας του ηθοποιού να κρατά μακριά την δημοσιότητα από τα προσωπικά του λόγω του παιδιού του, κάτι που έχει αναφέρει και στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του.

Τα τρυφερά στιγμιότυπα του Παπαζήση και της Παντούση στο Λονδίνο
Τα τρυφερά στιγμιότυπα του Παπαζήση και της Παντούση

Αγκαλιά στα παρασκήνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση - Στο πλευρό του ηθοποιού σε κάθε βήμα

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, αν και δεν το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι σε προσωπικές τους δηλώσεις, είναι σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, πέρα από το Κόκκινο Ποτάμι, οι δυο τους πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στην τηλεόραση για ένα άλλο πρότζεκτ.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7, λοιπόν, είχε πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός ως Ερμής, "Προμηθέας Δεσμώτης", και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες του χώρου για να δουν και να στηρίξουν τους συναδέλφους και τους φίλους τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η σύντροφος του ίδιους, με την οποία φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελώντας, στα παρασκήνια.

Ιωάννης Παπαζήσης

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση