«Καθυστέρησα λίγο αλλά...» - Ο "αργοπορημένος" αποχαιρετισμός του Νίκου Λεκάκη στις Άγριες Μέλισσες

Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Καθυστέρησα λίγο αλλά...» - Ο

Όλοι τους δυσκολεύτηκαν με τον αποχαιρετισμό, μιας και εκεί δημιούργησαν μία οικογένεια και αυτή η σειρά θα είναι για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή τους. Ο λόγος για την σειρά την οποία θα θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα, τις Άγριες Μέλισσες, και τους ηθοποιούς που αποχαιρέτησαν ένας ένας με τον δικό του τρόπο το ρόλο του (δείτε επίσης το συγκινητικό αντίο της Λενιώς).

Αν και αργοπορημένος, με τη σειρά του και ο Νίκος Λεκάκης, ή αλλιώς Άγγελος, θέλησε ετεροχρονισμένα να πει το δικό του αντίο στη σειρά που τον σύστησε στο ευρύ κοινό, με μια μακροσκελή δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το "αντίο" του Νίκου Λεκάκη στη σειρά

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς» .

«Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Ο 'αργοπορημένος' αποχαιρετισμός του Νίκου Λεκάκη στις Άγριες Μέλισσες Ο 'αργοπορημένος' αποχαιρετισμός του Νίκου Λεκάκη στις Άγριες Μέλισσες

«Πέρασα από 5 κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες»

Ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένος στη «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί, και μίλησε τόσο για τις εμπειρίες του από την σειρά και αλλά και για το πώς κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο.

«Πέρασα από 5 κάστινγκ. Μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει ότι η δουλειά που πάει να γίνει έχει έναν στόχο. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι ένα μεγάλο ποσοστό του κάστινγκ». Πάθος του είναι η φωτογραφία ενώ είχε περάσει και σε σχολή φωτογραφίας αλλά τον έκοψαν γιατί έχασε αρκετά εργαστήρια.

Ο ηθοποιός ζούσε κάποιο διάστημα μόνος του αλλά οι συνθήκες τον ανάγκασαν να επιστρέψει και πάλι στο πατρικό του σπίτι.

«Η προηγούμενη χρονιά με βρήκε στο Εθνικό Θέατρο και δυστυχώς διακόπηκε. Είχα μαζέψει κάποια χρήματα κι επειδή δεν ήξερα πού θα με βρει το μέλλον γύρισα τους γονείς μου».