Ανέμελοι και ερωτευμένοι! Λιάντου και Σκουρλέτης ποζάρουν στον φακό και δαμάζουν τα κύματα στην Ελαφόνησο

Μέχρι στιγμής δεν διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν κάτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανέμελοι και ερωτευμένοι! Λιάντου και Σκουρλέτης ποζάρουν στον φακό και δαμάζουν τα κύματα στην Ελαφόνησο

Οι δυο τους φάνηκε πως είχαν ιδιαίτερη χημεία στη σειρά, την οποία σύμφωνα με τις φήμες αλλά και τα στιγμιότυπα, μαρτυρούν πως είναι και ζευγάρι στην κανονική τους ζωή (δείτε εδώ βίντεο από την έκπληξη που του έκανε στα γενέθλιά του), παρότι μέχρι στιγμής κανένας τους δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, οι οποίοι συνεχίζουν τις κοινές τους διακοπές, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς στην οποία συμμετέχουν, στη «Γης της ελιάς» και ανεβάζουν παρόμοια posts

Στην Ελαφόνησο και ερωτευμένοι Λιάντου και Σκουρλέτης

Σχολιάζουν ο ένας τις δημοσιεύσεις του άλλου, οι οποίες είναι κοινές καθώς στις τελευταίες τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι και οι δυο στην Ελαφόνησο και παίζουν με τα κύματα, βγάζοντας παράλληλα ο ένας τον άλλο φωτογραφίες.

! Λιαντού και Σκουρλέτης ποζάρουν στην ίδια παραλία και δαμάζουν τα κύματα
! Λιαντού και Σκουρλέτης ποζάρουν στην ίδια παραλία

Μετράνε μόνο 3 μήνες σχέσης και παντρεύονται;

Το κοινό τους ήθελε μαζί, όσο περνούσε ο καιρός, στη «Γη της Ελιάς» και στο τελευταίο επεισόδιο μοιράζονται μια σκηνή με παθιασμένα φιλιά, αλλά φαίνεται πως και στην πραγματικότητα είναι τρελά ερωτευμένοι και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης πρόσφεραν μια... ιδιαίτερη μεταξύ τους ιστορία ως Μυρτάλη και Αλέξης στη σειρά του Mega, αλλά κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο ισχύει στην κανονική ζωή. Εδώ και λίγο καιρό, άλλωστε, οι δυο τους είναι μαζί και σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο η Αφροδίτη εμφανίστηκε με γλυκό μπροστά του, καθώς είχε τα γενέθλιά του, δείχνοντας να περνά όμορφα στο πλευρό του.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr την συνέχεια