"Αυτή τώρα είναι 30 χρονών" - Σάλος με βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok

Δεκάδες τα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της διανύει η Ιωάννα Τούνη. Λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο της μητέρας της, έμαθε πως είναι έγκυος και τώρα διανύει τον 5ο μήνα. Σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν η instagrammer μένει σπίτι της, αφού ο γυναικολόγος της συνέστησε ξεκούραση. Μιας λοιπόν και δεν έχει πολλά πράγματα να κάνει στο σπίτι, ξεκίνησε τα βίντεο στο Tik Tok. Ένα ωστόσο που τράβηξε και δημοσίευσε στο προφίλ της, έφερε μεγάλο σάλο.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα με μπόλικη δόση χιούμορ, περιγράφει ένα υποθετικό σενάριο, στο οποίο βρίσκεται σε μια παρέα, κατά λάθος, η οποία συζητά για πολιτική, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει «δεν είναι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι πρωθυπουργός».

Πολλοί όμως από τους χρήστες δεν το πήραν στην πλάκα ή δεν το θεώρησαν πλάκα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να κράζουν.... Αρκετοί λοιπόν έγραψαν ότι «δεν τους κάνει εντύπωση» ή ρωτώντας τη «με τι κριτήρια ψηφίζει».

Αυτό είναι το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok

@j.touni

Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω?🫣 #fyp #foryou #greece #politics #jtouni #touni #viral #tiltokgreece #sorry

♬ original sound - ESOSA||CONTENT CREATOR

Οι διακοπές στην Κρήτη και το... "καβγαδάκι"

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και έζησαν μοναδικές στιγμές πριν λίγες ημέρες στις διακοπές τους στην Κρήτη, όπου χαλάρωσαν και προσπάθησαν να απολαύσουν μερικές στιγμές οι δυο τους μακριά από τον θόρυβο της πόλης, βλέποντας το παιδάκι τους να μεγαλώνει μέσα στην κοιλίτσα της μητέρας του.

Βέβαια, όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι, έχουν τα χιουμοριστικά καβγαδάκια τους και η διάσημη Influencer δεν διστάζει "να τα βγάλει όλα στη φόρα" και να ζητήσει την υποστήριξη του κοινού. Αυτή τη φορά, αιτία στάθηκε το γεγονός πως ο σύντροφός της δεν την έβγαλε φωτογραφίες.

«Είμαστε εδώ τέσσερις μέρες και δεν έχεις βγάλει το κορίτσι σου μια φωτογραφία, μόνο μία φωτογραφία, μια στερνή μόνο φωτογραφία», είπε αρχικά η ίδια με τον Αλεξάνδρου να της απαντάει: «Καλά σε έχω βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες».

«Πότε; Πες την αλήθεια. Μία λήψη με έβγαλες», είπε χαρακτηριστικά εκείνη στη συνέχεια, ενώ εκείνος της εξήγησε: «εσύ είπες καμία και σε έχω βγάλει ήδη μία…».

Με έντονο ύφος τότε η Τούνη επισήμανε: «Αγάπη μου, δεν είπα καμία, είπα μία… βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν τα είπα ποτέ!». Και ο σύντροφός της είπε: «πιο εύκολα παίζει κάποιος ρώσικη ρουλέτα παρά να βγάλει κάποιος φωτογραφία εσένα…», με την Infuencer να κάνει γκριμάτσες.

Όμως, υπήρξε και συνέχεια από την πλευρά του μοντέλου: «Να βρεις κάποιον άλλον να σε βγάζει» με την εγκυμονούσα να του απαντά «θα βρω κάποιον άλλον τον γιο σου». «Ούτε καν, θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω…», τόνισε και ξέσπασαν και οι δύο σε γέλια.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου