Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε με φόρεμα που "κόβει" την ανάσα: Αναστάτωσε όλη την Μύκονο

Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε με φόρεμα που

Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς δεν διστάζει να ποστάρει καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, σούσουρο έχει προκληθεί με το πρόσφατο βίντεό της όπου χορεύσει σαν Βραζιλιάνα.

Από την άλλη, η Μαρίνα Πατούλη έχει έναν λόγο παραπάνω στο να λέει "ναι" στα ταξίδια μιας και την βλέπουμε συχνά πυκνά στην Μύκονο καθώς διατηρεί μαγαζί (δείτε εδώ το εσωτερικό του). Ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η ίδια πόζαρε στο χλιδάτο της μαγαζί με ένα κοντό φόρεμα το οποίο μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον καθώς σίγουρα δεν θα μπορούσατε να μείνετε απαρατήρητη.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

"Αυτό είναι για 20 χρονών" - Την έκραξαν άσχημα στο Instagram για το φόρεμα που φόρεσε

Πολλές είναι οι φορές που η Μαρίνα Πατούλη προκαλεί σχολιασμό με τις εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, μιας και είναι κυριολεκτικά μια και μια. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών σχολίων με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση.

Η πρόεδρος της UNESCO τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στην Μύκονο, μιας και άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα, στο οποίο κι βρίσκεται καθημερινά. Η ίδια λοιπόν, πόζαρε μέσα στο κατάστημα της φορώντας ένα χρυσό κοντό φόρεμα, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

«Οι ευχές σας κ οι όμορφες εκπλήξεις αγαπημένων φίλων πλημμύρισαν την ψυχή μου με αγάπη κ χαρά την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής! Σας ευχαριστώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγα τα σχόλια τα οποία έκαναν λόγο για τον μήκος του φορέματός της, το οποίο για πολλούς είναι κοντό κι όχι κατάλληλο για την ηλικία της,

undefined

undefined