Με κόκκινο γωνιακό καναπέ στο σαλόνι και ένα ράφι γεμάτο φυτά - Το σπίτι της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζαντωνά

Έχει πολύ χώρο για τα παιχνίδια της κόρης της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κόκκινο γωνιακό καναπέ στο σαλόνι και ένα ράφι γεμάτο φυτά - Το σπίτι της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζαντωνά

Μπορεί αυτές τις ημέρες να βρίσκεται σε κοριτσίστικο ταξιδάκι με την Μαρία Ναυπλιώτου και άλλες φίλες της, ωστόσο όταν θα επιστρέψει στην Αθήνα, η Ζέτα Δούκα, θα ξέρει πως έχει γυρίσει πίσω στον μικρό παράδεισο που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, το σπίτι τους δηλαδή.

Πρόκειται για ένα κτίριο στη Βούλα, με μεγάλο σαλόνι για να μπορεί να παίζει άνετα η κόρη της και εκείνη να κάνει την γυμναστική της, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ένας μεγάλος γωνιακός καναπές σε κατακόκκινο χρώμα. Τριγύρω υπάρχουν μεγάλα και επιβλητικά ξύλινα έπιπλα, όπως για παράδειγμα ένα γραφείο και δύο συρταριέρες.

Στους τοίχους υπάρχουν διάφοροι πίνακες που έχουν κοινό χαρακτηριστικό τους το μαύρο χρώμα και έχουν μία πιο ποπ διάθεση, ενώ φυσικά δεν λείπουν και τα φυτά, με την ηθοποιό να έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο ράφι για την θέση τους.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ζέτας Δούκα

Ζέτα Δούκα - σπίτι

Ζέτα Δούκα - διακόσμηση

Ζέτα Δούκα - διακόσμηση σπιτιού

Ζέτα Δούκα

Τόλμησε και έκανε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Σε λίγο καιρό από τώρα αναμένεται να δούμε την Ζέτα Δούκα στην μικρή τηλεόραση καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη». Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ανάρτηση από τα backstage της σειράς (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα).

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού βρίσκεται σε ιππικό όμιλο και να καβαλάει το άλογό της. Ωστόσο, αυτό που μας "κέντρισε" για τα καλά το ενδιαφέρον είναι η αλλαγή που έχει χρειαστεί να κάνει στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Μπορεί η ίδια να είναι κατάξανθη, βέβαια με αφορμή τον ρόλο της στην σειρά του ΣΚΑΪ αναγκάστηκε να βάλει περούκα η οποία της πάει αρκετά μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει με καστανό μαλλί και με αφέλειες. Άραγε θα υιοθετήσει το συγκεκριμένο look;