Ψηλός, μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο 37χρονος κούκλος υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου

Τι δουλειά κάνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψηλός, μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο 37χρονος κούκλος υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου

Η σπουδαία Χάρις Αλεξίου (δείτε το σπίτι της), μπορεί να έχει παντρευτεί δυο φορές, ωστόσο δεν έκανε ποτέ δικά της παιδιά. Αντιθέτως συγκίνησε με την κίνηση της να υιοθετήσει. Συγκεκριμένα, με τον πρώτο της σύζυγο, υιοθέτησε ένα αγοράκι που το ονόμασε, Μάνο, από τον πολύ καλό της φίλο και συνάδελφο, Μάνο Λοΐζο.

Δεν είναι λίγες οι αναφορές της για την μεγάλη αγάπη και αδυναμία που του έχει, ενώ υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από δημόσιες τους εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια», είχε αναφέρει ο 37χρονος σήμερα, Μάνος Αλεξίου.

Στα 12 του, από μια τυχαία συζήτηση που είχε με τη μητέρα του, έμαθε πως είναι υιοθετημένος. «Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί να αναρωτηθώ;», είχε πει, ενώ για τους βιολογικούς του γονείς και αν τους αναζήτησε είχε αναφέρει: «δεν συνέβη ποτέ αυτό, γιατί έχω τους γονείς μου. Την οικογένεια μου».

Ο Μάνος Θεοφίλου επιμελείται τη δημόσια εικόνα πασίγνωστων συγκροτημάτων, όπως του συγκροτήματος Vegas. Αλλά και των Otherview, της εκρηκτικής Shaya (με την οποία είχε δεσμό), καθώς και του Mark Angelo.

Φωτογραφία του γιου της Χάρις Αλεξίου, σήμερα

Χάρις Αλεξίου γιος

Οι συμβουλές της Χάρις Αλεξίου στα ζευγάρια που θέλουν να γίνουν γονείς

«Θα συμβούλευα όλα τα ζευγάρια που θέλουνε να έχουν παιδάκια και δεν μπορούν να τα έχουνε «φυσικά», να μη το σκεφτούνε καθόλου, αλλά πρώτα να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να δούνε αν πραγματικά θέλουν να γίνουν γονείς και τίποτα άλλο να μη τους απασχολήσει.

Το παιδί δεν είναι κτήμα μας, γιατί πολλοί λένε «θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί». Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός το παιδί, είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνει, για να κάνει τη δική του οικογένεια κι εσύ βλέπεις αυτό που έχεις δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καμαρώνεις και χαίρεσαι».